Ledige stillinger

Vil du jobbe i kirken? Her får du informasjon og oversikt over alle ledige stillinger i Kirkelig fellesråd i Oslo.

Se oversikt over ledige stillinger

Kirkelig fellesråd i Oslo (KfiO) har ca 250 ansatte, hvorav en del i deltidsstillinger. De fleste av disse har sin arbeidsplass i tilknytning til en eller flere av Oslos 54 kirker / 38 menigheter. Vi har blant annet følgende stillingstyper: diakon, driftstekniker/vaktmester, kantor/organist, kateket/menighetspedagog, daglig leder i menighet, menighetskonsulent/-sekretær, renholder, trosopplæringsleder/-medarbeider. I tillegg har vi administrative stillinger tilknyttet kirkevergens stab, blant annet innen økonomi, arkiv, personal og bygg- og anlegg.

KfiO er en IA-bedrift i henhold til avtalen om inkluderende arbeidsliv (IA) og vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger i KLP.

Ledige stillinger lyses ut her på denne siden og registreres også på www.arbeidsplassen.nav.no. Fra august 2012 er ikke KfiO på kirkejobb.no.

Slik går du fram for å søke på utlyste stillinger:

Klikk deg inn på lenken "Se oversikt over ledige stillinger" øverst eller nederst på siden.

For å søke elektronisk på KfiOs stillinger, må du registrere deg med brukernavn og passord.
Dersom du er eller har vært ansatt i / mottatt lønn fra KfiO etter 2007, er du sannsynligvis allerede registrert som bruker. Legg inn epostadressen du har mottatt lønnsslipp til og trykk på lenken "Glemt brukernavn/passord".

Vi gjør oppmerksom på følgende:

  • Ved registrering av din CV godkjenner du at dine opplysninger blir lagret i vår database. Du kan til enhver tid be om å få slettet søknadene dine eller å bli slettet som bruker (sistnevnte gjelder bare dersom du ikke er/har vært ansatt i KfiO).
  • Vi anbefaler at du skriver ferdig selve søknadsteksten i Word el.l. før du påbegynner søknadsprosessen og at du så kopierer og limer teksten inn i søknadsskjemaet. Bruk hurtigtast ctrl+v for å lime inn.
  • Du får ikke kopi av / tilgang til søknadsteksten etter at søknad er sendt.
  • CV'en blir lagret i vår database og er tilgjengelig for deg når du logger deg på https://jobb.oslo.kirken.no/. Neste gang du søker stilling hos oss, ligger CV'en klar for gjenbruk/redigering.
  • Inaktivitet (det å bli værende på samme side) i mer enn 20 minutter medfører automatisk utlogging. Søknadsprosessen bør derfor fullføres. Det å skrive inn søknadstekst regnes som inaktivitet.
  • Dersom du avbryter eller logges ut før du har fullført søknadsprosessen, vil du miste søknadsteksten og evt annet som er knyttet direkte til denne søknaden. Det du har skrevet i CV'en blir lagret.
  • Hvis du får feilmelding 404 når du trykker på knappen for å søke på stillingen, skyldes det sannsynligvis nettleseren. Sjekk at du har oppdatert versjon. Anbefalt nettleser er Chrome.
  • Ved problemer ta kontakt med Hannah Chetwynd på 408 14 017 eller Ove Møllerhagen på 23 62 89 24 innenfor vanlig arbeidstid.

 
Se oversikt over ledige stillinger

Kontaktinformasjon for Kirkelig fellesråd i Oslo

Akersbakken 32, 0172 Oslo

Sentralbord: 23 62 90 00
Kirketorget:  23 62 90 09

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"