Dugnader hører våren til!

Det er snart tid for å rydde og ordne både ute og inne i kirker og menighetshus. Bakkehaugen har sin dugnad 3. mai kl. 17-20, og Vestre Aker menighetshus inviterer til vårdugnad 11. mai kl. 17-19.   Ta deg ei pølse når du kommer, og sett i gang!

Hanne Johnsen i Driftskomitéen for menighetshuset håper mange fra de ulike gruppene som bruker huset, kan komme og være med på dugnaden. - Dette er en unik sjanse til å gi noe tilbake for alle oss som er så heldige å få bruke menighetshuset gratis! sier hun.  Hanne ber om at alle grupper som bruker huset stiller med tre personer og gir beskjed til henne hvem som kommer. Det er ulike oppgaver inne og ute som skal gjøres, noe for enhver smak.

I Bakkehaugen er det også en del som trenger litt puss etter vinteren. -Ute er det først og fremst buskene langs gangveiene opp til kirken som trenger beskjæring, sier Solvår Hardeng i Driftskomitéen der. -Og så har vi store planer om å få vasket litt inne. Kjøkkenet står foran en større oppussing, så der blir det ikke noe gjort nå, men vi skal ta andre rom. Det går  forresten godt an å komme litt senere også, vi låser ikke døra kl. 5, om du ikke rekker hit til da.

Kontakt gjerne dugnadsansvarlige om du har noe å spørre om! Solvår på tlf. 480 752 22, Hanne på e-post: johnsen.hanne@gmail.com.

Kontaktinformasjon for Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet

Felles menighetskontor:

Ullevålsveien 117

0361 Oslo

 

Kontortid: man-torsdag kl. 10-14

Telefon: 23 62 93 70

Soknets to kirker:

Bakkehaugen kirke

Carl Grøndahls vei 27

0871 Oslo

 

Vestre Aker kirke

Ullevålsveien 117

0361 Oslo

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"