Gudstjenester

Gudstjenestene er det faste samlingsstedet og pulsslaget i menigheten. Hver søndag og helligdag inviteres det til høymesse eller familiemesse med samling rundt nattverdbordet som et naturlig høydepunkt.

Det holdes gudstjenester søndag formiddag i Vestre Aker og Bakkehaugen. I tillegg er det kveldsgudstjenester en søndag i måneden i Vestre Aker.

Det er plass til alle, enten du ønsker å komme innom en gang iblant, eller du vil komme ukentlig.

FAMILIEGUDSTJENESTER OG BARN PÅ HØYMESSER
Hver måned er én gudstjeneste i Vestre Aker og Bakkehaugen særlig tilpasset barn og familier. Se kalenderen for opplysninger om de enkelte gudstjenestene. Barnekorene eller konfirmanter er ofte aktive i forberedelser og gjennomføring. Barn er også velkommen til de øvrige søndagene. Blir det for lenge å sitte i benken, finnes det en barnekrok med bøker, tegnesaker og noen leker.

ANDRE GUDSTJENESTER I VÅRE KIRKEBYGG

Bakkehaugen kirke brukes til gudstjeneste for Oslo International Church søndager kl. 16. Dette er engelskspråklige gudstjenester med mye sang, åpen for alle.

I Majorstuen er det kveldsgudstjenester på søndag eller i ukedagene arrangert av for eksempel Areopagos, se deres nettsider for nærmere informasjon!

Første søndag i måneden anbefaler vi også familiegudstjenestene i Nordmarks-kapellet kl. 12 i regi av Studentlaget og Det norske misjonsselskap. For mer info se: www.facebook.com/Nordmarkskapellet

SAMTALER, SJELESORG OG SKRIFTEMÅL
Prestene i menigheten tilbyr sjelesorg, samtaler og personlig skriftemål til den som søker dette. Ta direkte kontakt med en av prestene, du finner kontaktinformasjon her.

Kontaktinformasjon for Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet

Felles menighetskontor:

Ullevålsveien 117

0359 Oslo

 

Kontortid: man-torsdag kl. 10-14

Telefon: 23 62 93 70

Soknets to kirker:

Bakkehaugen kirke

Carl Grøndahls vei 27

0871 Oslo

 

Vestre Aker kirke

Ullevålsveien 117

0359 Oslo

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"