Mor-barn Yoga

Praktisk informasjon

Fra:1.4.2019 - kl.11.00

Til:1.4.2019 - kl.12.00

Sted:Bøler kirke

Arrangør:Bøler kirke og cross yoga

Mamma Baby Yoga er yoga tilrettelagt for deg som har fått barn. Det er en skånsom og effektiv måte til å komme tilbake i form samt finne ro og energi. Timen forløper i et rolig tempo, med både bevegelse og pusteøvelser. Vi styrker og strekker muskler som brukes til amming og bæring, samt trener bekken- og kjernemuskulatur. Barnet blir med i timen, enten våkent eller sovende. 

Ta med egen yogamatte, samt et teppe som barnet kan ligge på. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med Charlotte Fladvad: charlotte@crossyoga.org eller 95280230.

 

Om instruktøren:

Charlotte er utdannet yogainstruktør (200RYT) gjennom CrossYoga. Hun har i tillegg utdanning innen idrett, friluftsliv og helse fra Høyskolen i Oslo. Gjennom CrossYoga ønsker hun å legge til rette for at mennesker kan finne ro, fornyet styrke og energi, finne håp og kraft i sannheten om seg selv som elsket, ønsket og verdifull, samt oppleve Guds uendelige kjærlighet. 

 

Om CrossYoga:

CrossYoga tilbyr yoga forankret i kristen tro og livssyn, og er godkjent yogaskole gjennom Yoga Alliance. Under en time vil du møte kjente yogaposisjoner, pusteøvelser og avslapping. Vi øver oss i bevisst nærvær og utfordrer kroppens muskler både med tanke på styrke og bevegelighet. Du vil merke timens kristne forankring ved at instruktøren for eksempel ber en bønn, bruker bibelvers som fokus for timen eller ved at det lyses velsignelse over deltagerne til slutt. Du trenger ikke å definere deg selv som kristen for å delta. For mer informasjon se www.crossyoga.dk eller https://www.facebook.com/crossyoganorway/