Nyhetsbrev uke 9 - 2021

Her kan du lese nyhetsbrevet vårt for uke 9!

Kjære alle sammen,
Byrådsleder Raymond Johansen presenterte sist uke nye innstramminger i Oslo gjeldende til 15. mars. For oss som menighet og kirke innebærer det at vi ikke kan organiserer utendørs eller innendørs arrangementer for voksne over 20 år, noe som gjør at turgruppene våre berøres.  «Åpen kirke» berøres heldigvis ikke, så vi fortsetter med å holde kirken åpen mandager, onsdager og søndager frem til påske. Her er det tillatt med 10 personer ad gangen, i tillegg til medvirkende fra kirken. Førstkommende søndag gleder vi oss til premieren for konseptet «Tid for Bach – Bach for ti» som en del av «Åpen kirke», og vi ser også frem til å kunne tilrettelegge for dåp med ett dåpsbarn denne dagen. 

Påskefeiringen står snart for tur, og i tillegg til tradisjonell Potter Påske i Fagerborg, planlegger vi nå også for alternativ påskefeiring i og utenfor kirken vår. Vi er spente og avventende til hvilke retningslinjer og mulighetsrom vi får fra myndighetene og kirkelig ledelse, som er varslet neste uke.

 

imageza6d.png

 

Ukens aktiviteter og tilbud
I tillegg til «Åpen kirke» mandager kl 16.00 – 18.00, onsdager kl. 18.00 – 20.00, søndager kl. 11.00 – 13.00, tilrettelegger vi for flere forkortet ZOOM-gudstjenester fra kirken vår videre. Zoom er en plattform der vi kan være sammen i et felles rom og hvor vi kan deles opp i grupperom og prate med hverandre. Man velger selv om man vil ha på kamera.


Hver onsdag blir det Stille messe kl.20.00 på Zoom
, og hver søndag kl.21.00 en forkortet vanlig gudstjeneste. Det blir også Filosofikafe og Yogagudstjeneste, og om noen vil være med i en bibelgruppe på Zoom på dagtid, så si gjerne i fra. Sokneprest Sunniva tar hovedansvar for disse møteplassene på Zoom, og vi har laget et rom for «Fagerborg Zoom-kirke»: https://tinyurl.com/3adyhjap. Merk at det er samme lenke man bruker til alle Zoom-arrangementene våre, og du skal ikke trenge å laste ned appen for å få det til å fungere. Håper vi sees! 😊

På søndag er det premiere for konseptet «Tid for Bach – Bach for ti » i Åpen kirke kl. 11.00 – 13.00.

Vi får høre arier fra Bachs umåtelig vakre Johannespasjonen. Disse fremføres av sopranen Kristine Våge og musikere fra Nordic Harmony. Kantor Gjermund er musikalsk leder. Velkommen til en flott musikkopplevelse i Fagerborg på søndag.

På søndag inviterer vi til Zoom-søndagsskole med Rebecca og Henrik Syse fra kl. 11.30 – 12.00

Alle som vil er hjertelig velkomne. Zoom-rommet er åpent fra kl 11.15.

Zoom-link:  https://zoom.us/j/92049433286?pwd=OW1zcEhlTkd2dmo5RGJhOTZDWCt6QT09

 

«Drop-in» trimgruppen flytter til kirkeplassen
Vi minner om muligheten til å bli med på trimgruppetilbudet som nå flytter sted til kirkeplassen tirsdager og fredager. Trimmen ledes av sokneprest Sunniva, er åpen for alle, og det trengs ingen forkunnskaper eller erfaring! 😊

💒 Oppmøte: På kirkeplassen utenfor Fagerborg kirke
🗓 Tirsdager og Fredager
🕖 Tidspunkt: kl. 15.30

 

Tårnagentløype i Fagerborg kirke lørdag 13. mars kl 12.00 – 14.00
Vi inviterer deg og din familie til å gå tårnagentløype i Fagerborg kirke. Vi slipper inn en og en gruppe, med ca 5 minutters mellomrom. Runden tar ca 30 minutter, og alle må ha en mobil/ipad med QR kode avleser. Vi legger også opp til bålpanner og grilling av pølser. Påmelding til barne- og ungdomsleder Eirik Eng Hauge, e-post: eh444@kirken.no innen onsdag den 10. mars. Merk mailen med  «vi kommer» og ca antall barn fra din kohort som vil gå løypen. Velkommen! 😊

 

Ønsker du å gi et bidrag til søndagens offerformål?
Søndagens offerformål går til Fransiskushjelpen. I tillegg til offerkassen i kirken, har du mulighet til å gi din gave via menighetens VIPPS nr. 55515 eller via menighetens bankkonto: 1506.24.57713. Vi takker så mye for alle bidrag! 😊

 

Årets fasteaksjon – du kan gi ditt bidrag til aksjonen nå! 😊
Fasteaksjonen blir også i år digital. Kirkens nødhjelp arbeider med vann, sanitær og hygiene i langsiktige utviklingsprosjekter og akutte katastrofesituasjoner over hele verden. Målet er å sikre menneskers tilgang til rent vann, trygge sanitærforhold og å legge til  rette for god hygienepraksis i fattige og marginaliserte lokalsamfunn. Dette er en veldig god sak å støtte! Du kan gi et bidrag i innsamlingsaksjonen vår på facebook, gi en gave på VIPPS nr. 2426, eller sende en SMS med ordet «VANN» til 2426 (kr 200). Vi takker så mye for gaven du gir!

 

Søndagens ord for dagen
Vedlagt finner du også en hilsen fra sokneprest Sunniva. Hun deler ord for dagen relatert til søndagens prekentekst.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker en samtale. Med ønske om Guds fred og omsorg image8i65a.png

Varm hilsen fra oss i staben i Fagerborg 

 

v/Line Andreassen
Daglig leder

Kontaktinformasjon for Fagerborg menighet

Adresser:
Fagerborg kirke:
Pilestredet 72.

Fagerborg menighetshus:
Rosenborggaten 3.

Fagerborg menighetsbarnehage:
Fagerborggaten 31.

Kontakt oss:
E-post menigheten: post.fagerborg.oslo@kirken.no 

Besøkstid og telefontid kontoret:
Mandag til Torsdag kl. 10.00 til 14.00

Fagerborg Menighetsbarnehage: 
Mail: f.mbhg@online.no 
Telefon: 22 36 85 90

Vil du gi en gave til menigheten?
Bankontonr: 1506 24 57713
VIPPS: 55515 - merk "gave"


Faktura:
EHF-faktura: Organisasjonsnummer: 970953868
Visma Aksesspunkt
E-post: fakturamottak.fagerborg.oslo@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"