Sommeren i Fagerborg menighet!

Sommeren står for døren, og her kan du lese semesterets siste nyhetsbrev! Her finner du sommerens tilbud og program, og hvordan du kan kontakte oss i ferietiden! God sommer!

Kjære venner av Fagerborg,

Onsdag denne uken hadde vi stor glede av å kunne invitere de eldste i menigheten til fellesskap og sommertreff i hagen vår igjen! Det ble en flott stund, tusen takk til diakoniutvalget og alle våre frivillige medarbeidere for fin tilrettelegging. Denne uken takket vi også av vår kjære Barne- og ungdomsleder & Trosopplæringsleder Eirik Eng Hauge, som nå etter 6 år i menigheten begynner i ny jobb fra august. Vi er takknemlig for Eirik sin innsats for store og små og ønsker ham riktig lykke til med nye utfordringer i KFUM-KFUK Speiderne. Vi er samtidig i slutten av ansettelsesprosessen med hans nye etterfølger. Nedenfor finner du mer detaljer om sommerens aktiviteter og tilbud, med en sommerhilsen fra oss alle.

image5jzee.png

Bildekollage: Diakon Gunn Iren Tangen og diakoniutvalget, hadde onsdag stor glede over å kunne samle menighetens eldre til fellesskap og sommertreff i hagen vår igjen. Menighetens Barne- og ungdomsleder & Trosopplæringsleder, Eirik Eng Hauge takkes av daglig leder Line Andreassen etter 6 år i menigheten vår. Medarbeidere i stab, Gjermund Brenne, Jon Anders Walstad, Irèn Aarstad, Bendik Baasland, Gunn Iren Tangen, Eirik Eng Hauge, Line Andreassen, Sunniva Gylver (ikke på bildet) & menighetsrådet i Fagerborg - ønsker riktig god sommer


Yogagudstjeneste lørdag den 19. juni kl. 10.00 i kirken & på Zoom
Vel møtt til yoga gudstjeneste i kirken og på Zoom med sokneprest Sunniva Gylver som leder denne. Lenke Fagerborg Zoom-kirke: https://tinyurl.com/3adyhjap.


Gudstjenester og Åpen kirke 20. juni og 27. juni kl. 11.00 – 12.30
Med gjeldende antallsbegrensninger på 50 personer ved gudstjenester uten tilvist faste plasser, velger vi å fortsette med kortere liturgiske ledd i rammen av Åpen kirke de siste to søndagene i juni. I tillegg til at kirken holder åpen, inviterer vi til korte gudstjenester kl. 11.00 og kl. 12.00. Her vil det bli tekstlesning, salmesang og nattverdsfeiring. Det er vikarprest Kåre Skrånestø som fungerer sammen med kantor Gjermund Brenne, kirketjener Karina Tallarico og Anne Elisabeth Kaldhol og Paal Christian Gjøen som kirketjenere. Hjertelig velkommen.

Velkommen til sommertreff i hagen i Rosenborggaten 3, 30. juni
Også i år har vi gleden av å invitere til sommertreff i hagen. Bordene blir dekket med smårutede duker og sommerblomster. Vi serverer rundstykker, kaffe og jordbær med iskrem, og det blir allsang og ord til ettertanke. Ved dårlig vær, er vi i peisestuen. *Arrangementet er støttet av bydel St. Hanshaugen.

💒 Fagerborg menighetskontor, Rosenborggt.3: Ute i hagen
🗓 Dato: 30. juni
🕖Tidspunkt: Kl 12.00 - kl. 14.00

📞Påmelding: Vi følger smittevernrestriksjonene, og det er påmelding og antallsbegrensning. Send sms eller ring tlf. 93 43 81 70. *Arrangementet er støttet av bydel St. Hanshaugen.

Velkommen til sommersamling og orgelkonsert i kirken 8. juli
Denne torsdagen inviterer vi til sommertreff i kirken, hvor sokneprest Sunniva Gylver og kantor Gjermund vil medvirke sammen med representanter fra diakoniutvalget og frivillige medarbeidere. Kantor Gjermund Brenne spiller fransk toner og et program på ca 20 minutter med musikk av Demessieux, Boellmann, Lefebure-Wely og Pierné.

💒 Fagerborg kirke
🗓 Dato: 8. juli
🕖Tidspunkt: Kl 12.00 - kl. 14.00

📞Påmelding: Vi følger smittevernrestriksjonene, og det er påmelding og antallsbegrensning. Send sms eller ring Sunniva Gylver tlf. 924 16 080. *Arrangementet er støttet av bydel St. Hanshaugen.


Velkommen til sommersamlinger i kirken 3 mandager i juli
I juli, når vi ikke har Åpen kirken eller gudstjenester i Fagerborg, vil prest Sunniva Gylver invitere til sommersamling i kirken 3 mandager. Vi samtaler om tro og liv, med utgangspunkt i søndagens tekst. Kaffe og te servert.

💒 Fagerborg kirke
🗓 Dato: 12. juli, 19. juli, 26. juli
🕖Tidspunkt: Kl 14.00 - kl. 15.30

📞Påmelding: Vi følger smittevernrestriksjonene, og det er påmelding. Send sms eller ring Sunniva Gylver tlf. 924 16 080.


Søndagens tekst er fra Matteus 16,24-27:
Deretter sa Jesus til disiplene: «Om noen vil følge etter meg, må han fornekte seg selv og ta sitt kors opp og følge meg. For den som vil berge sitt liv, skal miste det. Men den som mister sitt liv for min skyld, skal finne det. Hva vil det gagne et menneske om det vinner hele verden, men taper sin sjel? Eller hva skal et menneske gi som vederlag for sin sjel? For Menneskesønnen skal komme i sin Fars herlighet sammen med sine engler, og da skal han lønne hver og en etter det han har gjort.


Ønsker du å gi et bidrag til søndagens offerformål?
Søndagens offerformål går til Fagerborg Diakonat. Neste søndag den 27. juni er offerformålet menighetens eget arbeid. I tillegg til offerkassen i kirken, har du mulighet til å gi din gave via menighetens VIPPS nr. 55515 eller via menighetens bankkonto: 1506.24.57713.

Velkommen til menighetstur til Blåfargeverket for personer over 65 år onsdag 18. august
Fagerborg & St. Hanshaugen menigheter inviterer personer over 65 år på tur til Blåfargeverket. Her er det historisk utstilling og Årets kunstutstilling «Sommereventyr». Det blir servert kaffe og rundstykker ved ankomst Blåfargeverket. Alle får utdelt billetter til utstillingene, og går rundt på egen hånd. Det er begrenset antall plasser. Egenandel kr 100. *Turen er støttet med tilskudd fra Langaas legat.

💒 Menighetstur for personer over 65 år inviteres til tur til Blåfargeverket
🗓 Dato: Onsdag 18. august
🕖Tidspunkt: Kl 09.00 -16.30

📞Påmelding: Diakon Gunn Iren Tangen tlf: 934 38170, e-post: gt779@kirken.no innen 11. august.

Nytt menighetskor i kirken «Fagerborgkoret» starter opp 2. september
Vi inviterer alle som liker å synge til å bli med i koret vårt som er under etablering. Koret vil starte opp med fast øving i Fagerborg kirke torsdager kl. 18.00 – 20.00 fra og med 2. september. Dirigent er Sigurd Engesnes, og sangerne vil være mange hyggelige mennesker som vil skape musikk og glede sammen. Noe for deg eller noen du kjenner? Hjertelig velkommen med!

💒 Fagerborg kirke
🗓 Dato: Torsdager med oppstart 2. september
🕖Tidspunkt: Kl 18.00 - kl. 20.00

📞 Kontaktperson for spørsmål: Korsanger og leder av menighetsrådet Finn Folke Thorp, tlf: 951 93 603, e-post:    finn.folke.thorp@gmail.com


Kontakt med menighetskontoret i sommer
Menighetskontoret holder ferie i juli, men vil være er tidvis bemannet.

📞 Ta gjerne kontakt med fungerende sokneprest Bendik Baasland, dersom du har spørsmål eller behov for en samtale. Se ellers våre hjemmesider for oppdatert informasjon og kontaktopplysninger.

 

Med ønske om Guds fred og en god sommer til alle 

 
Varm hilsen fra oss i stab og menighetsråd


V/Line Andreassen
Daglig leder

Kontaktinformasjon for Fagerborg menighet

Adresser:
Fagerborg kirke:
Pilestredet 72.

Fagerborg menighetshus:
Rosenborggaten 3.

Fagerborg menighetsbarnehage:
Fagerborggaten 31.

Kontakt oss:
E-post menigheten: post.fagerborg.oslo@kirken.no 

Besøkstid og telefontid kontoret:
Mandag til Torsdag kl. 10.00 til 14.00

Fagerborg Menighetsbarnehage: 
Mail: f.mbhg@online.no 
Telefon: 22 36 85 90

Vil du gi en gave til menigheten?
Bankontonr: 1506 24 57713
VIPPS: 55515 - merk "gave"


Faktura:
EHF-faktura: Organisasjonsnummer: 970953868
Visma Aksesspunkt
E-post: fakturamottak.fagerborg.oslo@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"