det skjer ting i ungdomsarbeidet!

Denne høsten skjer det spennende ting i ungdomsarbeidet i menigheten!

Ungdomsarbeidet i Fagerborg Menighet har vært i oppsving de siste årene. Dette ser vi særlig på konfirmantkullene våre som har vært større enn noen gang.

I mai konfirmerte vi 20 konfirmanter i Fagerborg Kirke, noe som var den siste mai- konfirmasjonen vi har i menigheten. i 2018 endrer vi konfirmantåret, og starter med konfirmasjon i september.

Dette betyr også at konfirmantundervisningen ikke starter opp før i januar 2018.

Men fortvil ikke: Denne høsten starter vi opp med noe helt nytt i menigheten - nemlig Ungdomsklubben Level U + at vi ønsker ungdommer velkommen til medarbeiderkurs etter konfirmasjonen!

LEVEL U - Ungdomsklubben i Fagerborg Menighet
Navnet er laget av ungdommene selv hvor U en både står for Ungdom, men også for Underetasjen i Rosenborggata 3 - hvor de nyoppussede ungdomslokalene våre er.

Klubben blir et fristed for ungdommer, hvor de skal få komme som de er! Åpningstid blir etter skoletid fra kl 15.00-18.00 ca. annenhver onsdag fra og med 20. september. Enkelte onsdager finner vi på noe ekstra, som gjør at åpningstiden KAN utvides:-) Les mer om klubben HER eller besøk og lik facebooksiden for å holde deg oppdatert på når klubben er åpen, eller når det skjer noe ekstra: Level U - Facebook.LOVED-medarbeiderkurs for ungdom
Ønsker du å være med som medarbeider og leder for barn og unge i kirka etter konfirmasjon? Da kan du få bli med på medarbeiderkurs! 5 kvelder i løpet av skoleåret. HEKTA-vinterleir i Håkons Hall på lillehammer er bladt tingene du får bli med på. Les mer om kurset HER, og meld deg på! Første kurskveld er 27. september fra kl 18-21.


Konfirmant 2018?
Vil DU være konfirmant hos oss? Klikk deg inn HER og les mer om hvordan du melder deg på - eller møt opp på infosamling og innskrivning i Fagerborg Menighetshus søndag 15. oktober kl 18.00!

Vi gleder oss til et spennende høstsemester med Klubb og medarbeiderkurs - samt til nytt konfirmantkull fra anuar 2018!

Ta kontakt om du lurer på noe:-)

Kontaktinformasjon for Fagerborg menighet

Fagerborg kirke ligger i
Pilestredet 72.

Fagerborg menighetshus ligger i Rosenborggaten 3.

Fagerborg menighetsbarnehage ligger i Fagerborggaten 31.

E-post: post.fagerborg@oslo.kirken.no. Telefon: 23 62 91 00
Telefon- og besøkstid: Mandag til Torsdag kl. 10.00 til 14.00

E-post menighetsbarnehagen: f.mbhg@online.no. Telefon: 22 36 85 90