Konfirmantgrupper

Konfirmasjonstiden er en tid for refleksjon og opplevelse. I løpet av konfirmasjonstiden får du vite mer om deg selv, kristendommen og Gud - og om hva troen kan bety i hverdagen.

I Grorud menighet velger konfirmantene hvilken av de tre kirkene de vil konfirmeres i; Rødtvet, Grorud eller Romsås kirke. De velger også hva slags gruppe de vil være med i. Her er litt informasjon om de ulike gruppene:

Ten Sing

Ten Sing er for deg som liker å drive med musikk, uavhengig av om du er flink eller ikke. Ten Sing øver i Rødtvet kirke hver torsdag klokken 18:30-21:00, og består av drøyt 20 ungdommer på 16-20 år (i tillegg til konfirmanter). Konfirmantene som velger Ten Sing er med i denne gruppa fra januar og frem til konfirmasjonen. De fleste som er med synger i koret, men noen spiller også instrumenter til deler av sangene. Sangene velges av medlemmene selv, også konfirmanter kan foreslå. Vi kommer til å øve for å lage en liten konsert sammen, men at vi har det gøy på øvelsene er viktigere for oss enn konserten er. Om våren pleier vi også ha en liten bli kjent –tur med konfirmantene våre.

Ten Sing er en morsom, sosial gruppe, og veldig mange av konfirmantene som velger Ten Sing, velger også å fortsette der etter at de er konfirmert.

Kapellan/Prest Einar Østerhagen er hovedansvarlig for denne gruppa.

 

SportY

SportY er for deg som synes sport og spill er morsomt, uavhengig av om du er flink eller ikke. Meningen er ikke å bli olympisk mester, men å ha det gøy sammen mens vi blir bedre kjent med hverandre og Gud. Gruppa kommer til å prøve ut forskjellige former for sport og spill: alt fra Sandvolleyball til Frisbeegolf, til innebandy, og masse annet. Dessuten kommer vi til å dra på en liten tur sammen. Samlingene blir på onsdager mellom klokken 16:30 og 18:30, ca. annenhver uke. Stedet kommer til å variere litt, avhengig av hva vi skal drive med.

Trosopplæringsleder Anders Møller Stray er hovedansvarlig for denne gruppa.


Spor av tro

Dette er for deg som liker å finne ut av ting, som er nysgjerrig og som lurer på hva det egentlig betyr å være kristen i dag. De som velger denne gruppen, blir selv med og bestemmer hvilke tema vi skal ta opp i løpet av tiden vi har sammen. Så her har dere muligheten til å grave litt dypere i ting som er aktuelt for dere, som dere er opptatt av og som dere er nysgjerrige på.

Vi nærmer oss de forskjellige temaene på ulike måter, men det kommer i hovedsak til å skje på tirsdager mellom kl 17.00-19.00. Vi kommer til å bruke alle de tre kirkene våre, men har hovedbase i Grorud kirke.      

Prest Vibeke Bergsjø Aas er hovedansvarlig for denne gruppen.

Kontaktinformasjon for Grorud menighet

Menighetskontoret ligger i Rødtvet kirke på Ammerud.
Kontoret er normalt åpent mellom kl 10 og 14 alle hverdager.

Hovedinngang til kontoret er i underetasjen, samme inngang som Rødtvet seniorsenter.

NB! Nå er kontoret stengt, men vi kan nås på telefon.

Besøksadresse:
Martin Strandlisvei 9

Postadresse:
Martin Strandlisvei 9
0956 Oslo

Telefon: 23 62 96 00 eller 97 71 99 20
E-post: post.grorud.oslo@kirken.no

Gavekonto til Grorud menighet: 1600.20.19950 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"