Om menigheten

Et inkluderende fellesskap!

Hauketo-Prinsdal menighet er en liten, men aktiv menighet. Vi samles til gudstjeneste hver søndag, og i tillegg er det ukentlige ungdomsgudstjenester og månedlige barnegudstjenester på hverdager.

Menigheten er særlig kjent for et solid ungdomsarbeid som består av Sjbbolet Ten-sing, ungdomsklubben Tempel og et godt ledertreningsprogram. På slutten av ungdomskvelden samles ungdommene til en kort gudstjeneste, kalt Hvilepuls.

Vi har månedlige hyggetreff for seniorene, med god servering og et hyggelig program. Det diakonale arbeidet fokuserer også på besøkstjeneste, og det er et ønske om å starte tilbud om babysang. 

Trosopplæringen for barn og unge er i ferd med å bli bygget ut, og inneholder blant annet: Utdeling av 4-årsbok og 6-årsbok, LysVåken, Tårnagenthelg, HPtweens, karnevalsgudstjenste, høsttakkefest, konfirmasjon og minilederkurs. Kateketen vår leder arbeidet med trosopplæringen.

Menighetens prest og diakon er tilgjengelig for samtaler for den som ønsker en samtalepartner. Vi ønsker at det skal være lav terskel for å ta kontakt - og det koster ingenting!  

Menighetsbladet "Kongeveien" er et flott magasin som vi er veldig stolte av. Det deles ut til alle husstander og innholder en blanding av stoff fra kirken og fra nærmiljøet forøvrig.

Vi har også fokus på dialogarbeid, og har god kontakt med grupper i lokalmiljøet som tilhører annen religiøs tro. Vi er en "grønn menighet" med fokus på miljøvern og bærekraft, og arrangerer grønn messe og byttemarked.  

Om du nylig har flyttet til Prinsdal - eller har bodd her i mange år - så ønsker vi deg hjertelig velkommen til kirken! 

Kontaktinformasjon for Hauketo-Prinsdal menighet

Hauketo-Prinsdal kirke
Lerdalsfaret 7, 1263 OSLO

Kirken er en arbeidskirke med kontor og menighetssal i samme bygg.

Post.Hauketo-Prinsdal.oslo@kirken.no
Telefon: 23 62 98 50

Anbefaler å gjøre avtale på forhånd før henvendelser direkte på kontoret. Arbeidstiden til den enkelte ansatte på kontoret varierer fra uke til uke.

 

 

Ved bruk av direktenummer vil man komme til rett ansatt. Se "kontakt oss"
Får du ikke svar, ta kontakt via sentralbordet: 2362 8900

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"