Fellesskap i bøn, lystenning og samtale

Bli med å tenne lys og be bøner digitalt, og chatte i Nettkyrkja.

Kyrkja sin digitale bønevegg på kyrkja.no/be: På bøneveggen kan du tenne lys og be bøner, synlege for oss sjølv og for andre. Vi kan dele gleder og sorger med kvarandre. Bøneveggen viser kyrkja sin fellesskap gjennom bøn. Skriv ei bøn eller tenn eit lys, eller gjer begge deler, med mobil, nettbrett eller pc. Bøneveggen er alltid open, men alle bøner blir lest gjennom før publisering. 

Les tekstar, be og chat på nettkyrkja.no: Hjå nettkyrkja kan du chatte med prestar og diakonar om det du har på hjartet. Desse er gode samtalepartnarar og er pålagt teieplikt. I tillegg kan du be bøner og tenne lys. Oppdaterte opningstider ligg her.

Samtale, melding eller chat hos Kirkens SOS: Kirkens SOS har dyktige frivillige for samtale, om alt som skjer i livet. På grunn av smittesituasjonen har dei noko redusert kapasitet, og det kan vere lenger kø. SOS Telefon er ope frå 07.00 til 03.00, SOS Chat er ope frå 18.30-22.30 og SOS Melding garanter svar innan 48 timer. 

Samtale med nokon nær deg: Sjølv om kyrkja sine aktivitetar er avlyst, er dei kyrkjeleg tilsette på jobb. Kyrkja sine tilsette har lang erfaring med å snakke med menneske i glede og sorg. Ta kontakt med din lokale kyrkjelyd om du ynskjer samtale! Nokre tilbyr å kome på besøk, medan andre tilbyd telefonsamtalar, videosamtalar eller chatting. 

Skriv inn di adresse i søket under for å finne kontaktinfo til ei kyrkje nær deg!

Kontaktinformasjon for Høybråten, Fossum og Stovner

Høybråten, Fossum og Stovner menighet består av tre kirker: Høybråten, Fossum og Stovner. Det er virksomhet og kontor i hver av kirkene men hovedkontoret ligger i Stovner kirke.

Kontoradresse:Stovnerfaret 25, 0982 OSLO 
Org.nr 911 852 934
Bank-konto 78740668063
Vipps: "Høybråten kirke" 38935
Vipps: "Fossum kirke" 40855
Vipps: "Stovner kirke" 40856 
merk med formål.

 

E-post: post.hfs.oslo@kirken.no

Telefon: 2362 9560 

Telefon- og besøkstid: Ti, on,fred  10-14, to: 12-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"