Konserter i Holmlia kirke

Torsdag 10.juni kommer Maria Arredondo og Kim Rysstad til Holmlia kirke!

Kremen av norske musikere starter opp konsertlivet igjen i Holmlia kirke!

Torsdag 10.juni kl 1730 Maria Arredondo og Kim Rysstad

Kjøp billetter her  

To av landets aller fremste artister og formidlere slår seg nå sammen og besøker denne våren kirker rundt om i vårt langstrakte land, og Holmlia kirke er en av de.

Maria Arredondo slo gjennom allerede som 16-åring og har utallige radio hit'er på samvittigheten. Hun har en stor fanskare verden over og enkelte av hennes låter er svært kjente bl.a i Asia. På hjemmebane har Maria hatt hovedrolle i Sound of music og turnerer vært år med juleturneen "Vår jul".

Kim Rysstad er den kritikerroste, prisbelønnede kvederen og folkemusikeren som elsker Whitney Houston og som ble landskjent med sin 2. plass i Stjernekamp i 2019. Kim Andre evner med sin stemmeprakt å få tiden til å stå helt stille når han skaper magi i kirkerommet.

10 år etter at Arredondo og Rysstad første gang stod på samme scene ser de virkelig fram til igjen å framføre et variert kunstnerisk innhold kombinert med lun og deilig sørlandshumor

 

Lørdag 5.juni hadde vi besøk av Oslo-filharmonien

For to år siden fylte Oslo-filharmonien hele Lusetjernsletta til Nabolagskonsert. 5. juni kom ni musikere og en forteller tilbake til Holmlia med familieforestillingen "Eventyrskogen".

Les mer om forestillingen på www.ofo.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"