Holmlias lengste langbord

Arrangementet på lørdag er dessverre avlyst

OBS! Arrangementet er dessverre avlyst på grunn av meldinger om kraftig regn på lørdag

Lørdag 17.august setter vi opp langbord og benker på sletta mellom kirken og biblioteket. Vi vil lage en langbordfest for alle i nærmiljøet og håper DU vil være med! Ta med en matrett og kom og sett deg og bli med å lage Holmlias lengste langbord sammen med oss. I fjor regnet det, men likvel kom det nesten 100 mennesker som koste seg sammen. Så i år er det bestilt sol og vi har med oss mange flotte aktiviteter for barna. Og varaordfører Kamzy Gunaratnam kommer og klipper snora og åpner langbordet og festen vår.

Langbordfesten er et arrangement i regi av Treffpunkt Holmlia som er et samarbeid mellom kirken og biblioteket. Utgangspunktet for Treffpunkt Holmlia var en henvendelse fra en Holmlia-beboer etter terrorangrepet i USA 11. september 2001. Han syntes det var helt meningsløst det som hadde skjedd, og hadde behov for "å gjøre noe". Dermed ble Treffpunkt Holmlia opprettet, og målet var noe så enkelt som å være et samlingssted hvor folk i lokalmiljøet kunne komme og bli kjent med hverandre. Særlig på steder med mennesker med så ulik bakgrunn som her på Holmlia er det så viktig at vi møtes og blir kjent. Så det er denne arven vi bærer videre når vi nå arrangerer Langbordfest for andre år på rad. Håpet er at dette kan bli en årlig begivenhet som samler flere og flere for hvert år som går.

Derfor: ta med deg naboen eller tanta eller en du aldri har snakket med før, eller kom alene eller med noen du kjenner godt. Poenget er at du kommer, og vi gleder oss til å se deg!!

 

Sjekk også ut vårt arrangement på facebook:

https://www.facebook.com/events/1240372819452621/

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"