Lyden av Holmlia for 15. gang!

200 Holmlia-aktører markerer TV-aksjonen og FN-dagen i Holmlia kirke lørdag 19. oktober. For femtende gang inviterer Holmlia kirke til stor konsert med Holmlias talenter. Velkommen til lyden av Holmlia!

Det er det lokale frivillige kulturlivet som er hovedattraksjonen på UNITED. Samtlige bidragsytere kommer fra lokalmiljøet. Samtidig har UNITED-scenen også hatt besøk av ordfører Marianne Borgen og idrettshelt og tidligere Holmliabeboer Kjetil André Aamodt som har holdt appeller. Artister som Queendom, Torun Eriksen og Jostein Hasselgård har bidratt på scenen, og i fjor kom artisten Marthe Wang og sang TV-aksjonslåta. Men de viktigste stjernene på UNITED-scenen er de lokale talentene.

 

Det er alltid stappfullt på konserten, med ca. 600 publikummere som har presset seg inn i kirka.

TV-aksjon og FN-dag

Utgangspunktet for UNITED er et ønske om å samle hele Holmlia til et felles engasjement både lokalt og globalt. Det er gratis inngang, men ved utgangen oppfordres publikum til å gi en gave til årets TV-aksjon, som i år går til Care sitt viktige arbeid for kvinner. Aksjonen har fått navnet «Nå er det hennes tur».

 

UNITED-konserten har gjennom disse 15 årene samlet inn over en halv million kroner til TV-aksjonen. I fjor ble det innsamlingsrekord med over kr. 60.000,-. Kan den slås i år?? Publikum oppfordres til å ta med kontanter, eller klargjøre VIPPS-appen til bruk. En ny innsamlingsrekord står øverst på 15-årsjubilantens ønskeliste!

 

Lørdag 19. oktober

Kl 17:00

Holmlia kirke

Gratis inngang.

Gi en gave til TV-aksjonen ved utgangen

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"