Konfirmant i Holmlia og Hauketo-Prinsdal menigheter

Bli med som Konfirmant 2021! Konfirmasjon er en festdag, men også en hel konfirmasjonstid med masse opplevelser: nye venner, sommerleir på Hvaler, musikk og kreativitet, store spørsmål og masse pannekaker.

Konfirmantene i Holmlia og Hauketo-Prinsdal blir del av ungdomsarbeidet HåPe Sjibbolet, sammen med mange andre ungdommer.

Du velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. "Kom og se!" svarte Jesus da folk ville vite mer om ham. Konfirmasjonstiden er en tid for nysgjerrighet, for å lære av hverandre og for å ta egne valg.

Du velger om du ønsker å konfirmeres i Holmlia eller Hauketo-Prinsdal kirke. Det meste av opplegget skjer felles, mens et par ting skjer hver for seg.

Noen viktige datoer:

*Infomøte og smakebit på konfirmasjonstiden for konfirmanter og foreldre/foresatte: torsdag 3. september 2020 kl. 18 i Hauketo-Prinsdal kirke.

*PysjCup: fre. 13- lør. 14. nov. Ungdom fra hele Oslo møtes til nattvolleyball-turnering og lager fantastisk god stemning hele natten!

*Presentasjonsgudstjeneste i Holmlia kirke: søndag 22. nov. 2020 kl. 11.

*Presentasjonsgudstjeneste i Hauketo-Prinsdal kirke: søndag 29. nov. 2020 kl. 11.

*Oppstart av konfirmantopplegget: januar 2021. Vi møtes stort sett torsdag kl. 18-20.30 i Hauketo-Prinsdal kirke.

*Konfirmasjonsleir på Tjellholmen, Hvaler: juli 2021 (eksakte datoer kommer).

*Konfirmasjonsdag Holmlia kirke: LØRDAG 11. sept. 2021

*Konfirmasjonsdag Hauketo-Prinsdal kirke: søndag 19. sept. 2021

Som konfirmant i HåPe Sjibbolet velger du mellom to linjer (klubb og kor), og du velger en gruppe (lyd&lys, band, drama, film, vokal, kunst, PR), og sammen lager alle ungdommene et eget vårshow.

Vi samles ofte torsdager. Om dette passer dårlig, så finnes det også et alternativ, som innebærer praksis i ulike deler av kirkas aktiviteter og tjenester. Ta kontakt for mer info.

Konfirmanter er mangfoldige. Ta kontakt hvis det er behov for tilrettelegging eller du har spørsmål eller innspill. Jo tidligere vi etablerer kontakt, jo bedre kan vi tilrettelegge.

Bli bedre kjent med HåPe på instagram-kontoen vår #hpsjibbo.

Sitat

Velkommen som Konfirmant 2021 i HåPe Sjibbolet - ungdomsarbeidet i Holmlia og Hauketo-Prinsdal kirke