Konfirmant i Holmlia og Hauketo-Prinsdal menigheter

Bli med som Konfirmant 2020! Konfirmasjon er en festdag, men også en hel konfirmasjonstid med masse opplevelser: nye venner, sommerleir på Hvaler, revy, sport, musikk, store spørsmål og masse pannekaker.

Konfirmantene i Holmlia og Hauketo-Prinsdal blir del av ungdomsarbeidet HåPe, sammen med mange andre ungdommer. Du velger om du ønsker å konfirmeres i Holmlia eller Hauketo-Prinsdal kirke. Det meste av opplegget skjer felles, mens et par ting skjer hver for seg.

Noen viktige datoer:

*Infomøte og smakebit på konfirmasjonstiden for konfirmanter og foreldre/foresatte: torsdag 21. nov. 2019 kl. 18-21 i Hauketo-Prinsdal kirke.

*Presentasjonsgudstjeneste i Holmlia kirke: søndag 24. nov. 2019 kl. 11.

*Presentasjonsgudstjeneste i Hauketo-Prinsdal kirke: søndag 1. des. 2019 kl. 11.

*Oppstart av konfirmantopplegget: 9. januar 2020.

*Konfirmasjonsleir på Tjellholmen, Hvaler: 1.-5. juli 2020.

*Konfirmasjonsdag Holmlia kirke: søndag 13. sept. 2020 kl. 11.

*Konfirmasjonsdag Hauketo-Prinsdal kirke: søndag 20. sept. 2020 kl. 11 og 13.

*Hvis du har lyst å sjekke ut livet i HåPe allerede fra høsten av, så er alle 8. og 9. klassinger veldig velkomne til Kick-off i Hauketo-Prinsdal kirke torsdag 12. sept. 2019 kl. 18.

*NB! Konfirmasjonsdatoene for Konfirmant 2021 er LØRDAG 11. sept. 2021 (Holmlia kirke) og søndag 19. sept. 2021 (Hauketo-Prinsdal kirke). Datoene for 2021 er med forbehold i tilfelle nødvendige endringer.

Som konfirmant kan du velge mellom ulike linjer: Ten-Sing-gruppa Sjibbolet eller ungdomsklubben Tempel. Sjibbolet er for deg som liker musikk, teknikk, drama eller film. Tempel er for deg som liker spill og aktiviteter, sport og konkurranser.

Vi samles ofte torsdager. Om dette passer dårlig, så finnes det også et alternativ, som innebærer praksis i ulike deler av kirkas aktiviteter og tjenester. Ta kontakt for mer info.

Konfirmanter er mangfoldige. Ta kontakt hvis det er behov for tilrettelegging eller du har spørsmål eller innspill. Jo tidligere vi etablerer kontakt, jo bedre kan vi tilrettelegge.

Man betaler ingenting når man melder seg på. I februar 2020 sendes det ut giro med konfirmasjonskontingent. NB! Det er viktig for oss at økonomi ikke er en grunn til å velge bort konfirmasjon. Vi har støtteordninger. Ta kontakt for mer informasjon. Prisen er i utgangspunktet 2500,-. Det inkluderer 5 dagers leir, Konfirmantbibel, konfirmantfotografering, gave, mat, rabatt på andre festivaler ++.

Påmelding skjer via nettsiden MinKirkeside: https://minkirkeside.no/oslo

Du velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. "Kom og se!" svarte Jesus da folk ville vite mer om ham. Konfirmasjonstiden er en tid for nysgjerrighet, for å lære av hverandre og for å ta egne valg.

Sitat

Velkommen som Konfirmant 2020!! Er fristen for påmelding gått ut? Ta direkte kontakt med Bendik Vollebæk, bv373@kirken.