AVLYST: Gospelmesse 2. påskedag: Welcome home!

Som arvtaker etter påskejazz-gudstjenesten inviterer Lambertseter menighet i år til gospelmesse. Blir du med og synger?

Gjennom tretten år har The Real Fake band gledet påskefeiringen i Lambertseter menighet og Søndre Aker prosti ved å spille på Påskejazz på 2. påskedag. Kombinasjonen av påskens fantastiske evangelium og en litt annerledes musikk enn vanlig har mange opplevd godt å være med på. Med en stor takk for følget til det "gamle" bandet, er det en stor glede for Lambertseter menighet å invitere til Gospelmesse. Fortsatt i et kjent og kjært musikalsk landskap, som vil inneholde også enkelte mindre kjente melodier, ønskes vi alle velkommen inn til kjernen av påskens høytid.

Storheter
Ganske nært jazzen i musikklandskapet finner du gospel - som har preget mange kirker opp igjennom. Og med sjangeren har vi fått storheter som Mahaila Jackson og Aretha Franklin. Sjangeren var også skole for storheter som Elvis og James Brown. Så når vi først skal prøve noe nytt - hvorfor ikke en ordentlig gospelmesse, og gå rett til hjertet av sjangeren?

Gospelmessen fikk sin debut i 2019 - og det ble en herlig kveld. Kanskje vi har startet en ny tradisjon?

Med et herlig proft band, kor og et par fantastiske forsangere skal vi feire en påskegudstjeneste med et knippe flotte gospelklassikere.


Welcome home
Musikken er en del av en messe der påskebudskapet gjøres levende gjennom tekstlesninger, nattverd og selvsagt masse gospel. Enten du har vært bortreist på påskeferie eller på andre slags reiser, så står "Welcome home" som en overskrift for denne kvelden. Stedet er Lambertseter kirke, tiden er kl. 19.00 2. påskedag. Som en motsats til den som måtte tenke at påsken setter punktum på denne kvelden, vil vi samles bak påskens kolon og utropstegn. Så ta turen, da vel - la deg rive med!

Kontaktinformasjon for Lambertseter menighet

Lambertseter kirke ligger ved Munkelia T-banestasjon, vis-a-vis Lambertseter skole.

Adresse: Langbølgen 33 (kart)
Telefon: 23 62 99 02
Gavekonto: 1506.24.57829

Telefon- og besøkstid:
Mandag–fredag kl 10–14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"