Avlysning av alle aktiviteter

I tråd med de nasjonale retningslinjene for å unngå videre spredning av corona-viruset, vil alle gudstjenester og arrangementer i regi av Lambertseter menighet bli avlyst.


I tråd med de nasjonale retningslinjene for å unngå videre spredning av corona-viruset, vil alle gudstjenester og arrangementer i regi av Lambertseter menighet bli avlyst fra og med 12. mars og i første omgang til og med 29. mars, men hvor lenge dette vil vare, er avhengig av de risikovurderinger som gjøres i tiden framover.
Følg derfor med på våre nettsider og vår Facebook-side for å få nærmere informasjon om det enkelte arrangement.


Dåp
Vi vil fortsatt gjennomføre dåpsgudstjenester for en og en familie dersom det er ønskelig, men det vil være en begrensning på maks 50 deltakere. Presten eller en annen fra menigheten vil ta kontakt med de familier som har meldt inn dåp for å finne en god praktisk løsning, enten det er en liten dåpsseremoni i kirken eller utsatt dåp.


Vigsler og begravelser
Vigsler og begravelser vil også bli gjennomført som planlagt, men med den begrensningen at det ikke kan være mer enn 50 deltakere til stede. Det er også viktig at alle er nøye med håndhygiene og unngår klemming eller annen nær kontakt.


Kontakt
Kirkerommet er lukket og vi er alle oppfordret til å reise minst mulig, men behovet for kontakt med hverandre er stort og kanskje økende nettopp i en situasjon som denne. Ta derfor gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon 23629902 hvis du ønsker noen å snakke med.

Kontaktinformasjon for Lambertseter menighet

Lambertseter kirke ligger ved Munkelia T-banestasjon, vis-a-vis Lambertseter skole.

Adresse: Langbølgen 33 (kart)
Telefon: 23 62 99 02
Gavekonto: 1506.24.57829

Telefon- og besøkstid:
Mandag–fredag kl 10–14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"