Bli med på Holy Yoga i Lambertseter kirke!

Vi starter ny runde med Holy Yoga i Lambertseter kirke i høst. Det er 6 kurskvelder annenhver uke på onsdager kl.18:30-19:45 Instruktør er Yasmin N. Baggerød. Informasjon om påmelding kommer. Les mer om Holy Yoga under.

Hva er Holy Yoga? Holy Yoga er en kristen yogapraksis fra USA, etablert av Brooke Boon. Holy Yoga omfavner de grunnleggende elementene i yoga: pust, meditasjon og den fysiske praksisen. Jesus er fokuset for vår intensjon og vår tilbedelse, og vi kobler oss som en helhet: kropp, sjel og ånd, med Gud. Holy Yoga er åpent for alle, uavhengig av ståsted, til å bli med oss på matten. Vi stiller ingen spørsmål!

Yoga og kristendom: Yoga er ikke en religion; derfor står yoga ikke i motsetning til våre kristne røtter. De psykologiske og fysiske fordelene kan dermed ikke øremerkes "å tilhøre" en bestemt religiøs praksis, tradisjon eller kultur. Yoga er en åndelig disiplin, på lik linje med bønn, faste og meditasjon. Yoga kan gi oss en dypere opplevelse av vår personlig tro. Yoga er et verktøy som kan brukes i mange ulike sammenhenger, men intensjonen eller fokuset vil være farget av den konteksten den brukes i.

 

 

Vår instruktør: Yasmin er sertifisert via Holy Yoga som Master Holy Yoga instruktør. Hun er grunnlegger av Holy Yoga Norway og sitter i Holy Yoga sitt internasjonale lederskapsteam. Yasmin har en lidenskap for en nærere og mer personlig opplevelse av Guds kjærlighet, og for å lære frihet for ånd, sjel og kropp.

Yasmins opplevelse: For meg personlig har Holy Yoga vært en prosess som har brakt meg mye nærere Gud både på matten og utenfor matten. Holy Yoga er ikke lenger bare en daglig praksis, men det er blitt en helhetlig livsstil som omfavner min identitet i, mitt forhold med, og min forståelse av Jesus, Gud og Den Hellige Ånd. Holy Yoga har brakt meg på en åndelig og fysisk reise der min tro bare blir mer og mer levende!

KURS 6 GANGER:

Onsdag 27.9 kl.18:30-19:45

Onsdag 11.10 kl.18:30-19:45

Onsdag 25.10 kl.18:30-19:45

Onsdag 8.11 kl.18:30-19:45

Onsdag 22.11 kl.18:30-19:45

 PÅMELDING skjer til mobil 942 01 876 (Yasmin)

Kontaktinformasjon for Lambertseter menighet

Lambertseter kirke ligger ved Munkelia T-banestasjon, vis-a-vis Lambertseter skole.

Adresse: Langbølgen 33

Telefon: 23 62 99 02

Telefon- og besøkstid:

Mandag–fredag kl 1014