Teater for barn: Viggo i Tårnet

Kirkerottene kommer 5. januar kl 12.00!

Teateret kirkerottene er beregnet for barn 3-6 år, men passer for hele familien. Stykket de tar med seg denne gangen heter "Viggo i Tårnet" en forestilling om at alle er verdifulle. Vi må snakke positivt om hverandre.

Mange barnehager har stengt pga planleggingsdag denne dagen. Forøvrig er barnehagegrupper velkommen til å være med.

Kirkerottene er et dukketeater som lar barna undre seg over kirkerommet og formidler Jesusfortellinger til barna med varme, humor og spenning. Kirkerottene besøker kirker over hele landet med teaterforestillingene. Kirkerottene er også på nett: www.kirkerottene.no

Priser og salg
I år blir det gratis inngang. Menighetssalen vegg i vegg er åpen fra kl 1115. Ta gjerne med matpakke og spis før forestillingen. Spising og drikking gjøres her og ikke i selve kirkerommet. Etterpå blir det salg av følgende, så lenge beholdningen rekker: Pølse: kr 20,- Kaffe/ saft: kr 10,- (inkl. påfyll).

Det blir også salg av Kirkekerotte-DVDer, det er tre andre filmer i tillegg til den som ble sendt i invitasjonen.
Kr 100 per film, eller kr 250 for alle tre.

Kirkerotteteater inngår i menighetens trosopplæringsarbeid, som er avhengig av innsamlede midler. Etter teateret blir det derfor samlet inn en kollekt ved utgangen. Vipps er enda enklere: nr 136844 (Kirkekaffe m.m. Lambertseter menighet)

Kontaktinformasjon for Lambertseter menighet

Lambertseter kirke ligger ved Munkelia T-banestasjon, vis-a-vis Lambertseter skole.

Adresse: Langbølgen 33

Telefon: 23 62 99 02

Telefon- og besøkstid:

Mandag–fredag kl 1014