Vil du løse oppdrag og mysterier?

Alle i 2. og 3. klasse er ønsket i tjeneste som Tårnagent på agentkodejakt i Lambertseter Kirke denne og neste uke! Premie for alle som gjennomfører løypen!

På våren pleier vi alltid å invitere andre- og tredjeklassinger til Tårnagent helg, hvor barna får leke at de er agenter og utføre spennende oppdrag. For å ivareta smittehensyn gjør vi ting litt annerledes i år. Men årets arrangement vil oppleves like spennende for barna, og være en hyggelig aktivitet å gjøre sammen for dere som familie!

Premie
Alle agenter som gjennomføren agentløypen vil få utdelt en superhemmelig agentpakke. Den inneholder utstyr agenter kan bruke i kommende oppdrag.

Agentkodejakt 28. april—5. mai.
Sett av en time til Agentkodejakt rundt Lambertseter Kirke denne uken! Kanskje barnet ditt vil ha med en Tårnagent fra klassen? 28. april kl. 11.00 legger vi ut en Tårnagent film som setter det hele i gang. Dere finner filmen på Lambertseter kirkes facebook side, og på her på nettsiden vår.

2021 TA QR kode.png For å delta på Agentkodejakten trenger hver agent en smarttelefon og appen «Actionbound», som dere laster ned fra Appstore / GooglePlay (gratis). Når dere går inn på appen, trykker dere på «scan code» og skanner denne QR- koden. Så er det bare å følge instruksene på skjermen, som geleider dere fra oppdrag til oppdrag. Blant annet skal dere finne agentkoder (QR koder) som er gjemt rundt Lambertseter kirke, filme noe morsomt til en Tårnagentmusikkvideo, og klare å slå opp i bibelen. (Det er lurt å ha en bibel tilgjengelig!)

Påmelding 
Påmelding er en av postene i agentkodejakten og gjøres på actionbound.

Agent gudstjeneste

Om mulig blir det Sprell Levende Tårnagent Gudstjeneste søndag 9. mai kl. 11.00. Da vises bidragene fra Tårnagent løypen på storskjerm. Om det ikke er mulig så blir bidrag lagt ut på vvår facebookside og hjemmeside samme dag, samme tidspunkt.

Så Kåm Ån! Bli en Tårnagent!

Personvern
Bilder og filmer agenter laster opp til oss på appen kan bli brukt i gudstjenesten og på våre nettsider og facebooksider. Ta kontakt om det ikke er ønskelig.

Smittevern
Årets tårnagentopplegg er tilpasset situasjonen der vi må holde avstand og unngå store grupper. Lambertseter menighet følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler. Disse ligger tilgjengelig på kirkens nettside. Tårnagent 2021 inneholder ingen påmelding eller felles samling. Aktiviteten foregår på utsiden av Lambertseter kirke, og det er opp til den enkelte å styre når det skjer. Husk å holde 1 meter avstand til andre. Foreldre er velkommen til å følge med rundt, og til å låne bort mobilen sin dersom barnet ikke har en egen. Noen av besvarelsene som gis i oppgavene vil kunne bli brukt i gudstjenesten 9, mai og på vår nett- og facebook-side.

Kontaktinformasjon for Lambertseter menighet

Lambertseter kirke ligger ved Munkelia T-banestasjon, vis-a-vis Lambertseter skole.

Adresse: Langbølgen 33 (kart)
Telefon: 23 62 99 02
Gavekonto: 1506.24.57829

Telefon- og besøkstid:
Mandag–fredag kl 10–14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"