Gudstjenester i Majorstua+

Majorstua+ har to ulike gudstjenester vi feirer annehver uke, slik at vi har en gudstjeneste i uken. Suppe&Messe er hverdagsmessen med måltid og litt kontemplativt preg. Gudstjeneste for unge voksne (GUV) feires søndags kveld og har alltid kafé etterpå og samler mange unge voksne fra hele storOslo.

Suppe og messe er hverdagsmessen med måltid annenhver torsdag ettermiddag. Det serveres deilig, hjemmelaget og gratis suppe kl 17. Her er det lav terskel, alltid en ledig plass ved bordet. Klokken 18 feirer vi kveldsmesse i Oslos skjulte perle, Capella Johannea. Gamle salmer får nye toner og gammelt rom får nytt liv. Dette er en enkel kveldsmesse med mye musikk. Liturgi og musikk er skrevet av musikere og tekstforfattere tilknyttet Majorstua+. Det er preken hver gang, vi inviterer ulike mennesker til å preke. Det er alltid nettverd, det er mulighet til å tenne lys, skrive bønnelapper og nyte rommets spesielle karakter.

                                                                                                            Annenhver søndag arrangerer vi Gudstjeneste for unge voksne (GUV) i samarbeid med KFUK-KFUM. Det er fullt band på hver gudstjeneste, det er forskjellige prester, vi følger kirkeårets tekster og feirer alltid nattverd. Gudstjenestene bygger på KFUK-KFUM sitt menneskesyn med fokus på hele mennesket, med ånd, sjel og kropp. Våre GUV-gudstjenester har alltid kafe etterpå, vi legger stor vekt på musikken og ser at lydbilde, lyssetting, estetikken, forkynnelsen, tekstlesningen – alt er med å skape det som blir gudstjenesten.

Gudstjenestekalender

Artikkelsnarveger