Dåpssamtalen

Dåpen er registrert når dere har har meldt inn dåpen til Kirketorget via "Min kirkeside". Når dåpsdagen nærmer seg er det tid for dåpssamtale.

Etter at dere har meldt inn dåpen på minkirkeside.no/oslo tar presten eller en annen ansatt kontakt for å avtale dåpssamtale. Dette kan enten skje sammen med den enkelte familie eller ved en fellessamling med andre som skal ha dåp. Her går en gjennom hva dåp er og praktiske opplysninger knyttet til gudstjenesten og dåpshandlingen.

Det  kan være lurt å tenke gjennom hva det er behov for å snakke med presten/den som skal døpe om før dåpssamtalen. Ønsker dere en spesiell salme, eller vil noen i familien lese dåpstekstene fra Bibelen? Hvilke regler gjelder for filming og fotografering?

Dåpssamtalen foregår i den menigheten dere sogner til. Dere som bor i Nordberg sogn men skal ha dåp i en annen kirke, får invitasjon til dåpssamtale i Nordberg kirke. Det er den lokale menigheten som sender ut invitasjoner til trosopplæringstiltak, og da er det fint å ha opprettet kontakt i forbindelse med dåpen. 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"