Praktiske forberedelser

Innmelding av dåp og dåpssamtale.

Etter at det er avtalt dåp i kirken tar presten eller en annen ansatt kontakt for å avtale dåpssamtale. Dette kan enten skje sammen med den enkelte familie eller ved en fellessamling med andre som skal ha dåp. Her går en gjennom hva dåp er og praktiske opplysninger knyttet til gudstjenesten og dåpshandlingen.

Det  kan være lurt å tenke gjennom hva det er behov for å snakke med presten/den som skal døpe om før dåpssamtalen. Ønsker dere en spesiell salme, eller vil noen i familien lese dåpstekstene fra Bibelen? Hvilke regler gjelder for filming og fotografering?

Innmelding av dåp.

Innmelding av dåp i Nordberg skjer hos Kirketorget i Oslo. Du kan lever skjema for innmelding til dåp i posten eller elektronisk. For å levere i posten, fyller du ut skjemaet som ligger nedenfor på denne siden og sender det til kirketorget. For å melde dåp elektronisk, kan du bruke denne lenken. 

Kirketorget i Oslo,

  • Tlf: 2362 9009.
  • Mail: kirketorget@oslo.kirken.no
  • Post-/ gateadresse: Grønlandsleiret 31, 0190 OSLO
  • Kirketorget er åpent alle hverdager fra kl. 08.00 til 15.30.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"