Konfirmant 2020

Velkommen som konfirmant i Nordberg! Her finner du mer informasjon om konfirmasjonstiden i Nordberg kirke!

Konfirmasjonstiden for konfirmantene i Nordberg kirke 2020 starter opp 18. og 19. januar 2020. Velkommen som konfirmant i Nordberg!

Innskriving

Innskrivingsmøtet for konfirmasjon 2020 var 25. september kl. 19:30. Fristen for innskriving var den 1. november, men om du har lyst til å være med som konfirmant selv om du ikke har skrevet deg inn ennå, kan du ta kontakt med Gunnhild (kontaktinformasjon finner du nederst på siden). 

Vi ønsker en konfirmasjonstid hvor alle som vil kan delta. Har du behov for tilrettelegging – eller har du helt andre spørsmål: Ta kontakt med oss!

Konfirmantkalender 2020

En oversikt over alle datoene for konfirmantene i 2020 ligger nederst på denne siden.

Konfirmasjonstiden i Nordberg er i hovedsak linjesamlinger annenhver uke.

Felles for alle linjene i 2020 er at konfirmasjonstiden starter med en oppstartshelg i kirken i januar, og deltakelse i Kirkens Nødhjelps Faseaksjon i uken før påske, og alle linjene får mulighet til å dra på leir.

Konfirmasjonsdatoene

Konfirmasjondatoene høsten 2020 er lørdag 5. september (kl. 11:00 og 13:00), lørdag 12. september (kl. 11:00, 13:00 og 15:00) og søndag 13. september (kl. 11:00). 

Linjesamlinger

Konfirmasjonstiden i Nordberg er i hovedsak linjesamlinger annenhver uke. Alle linjesamlingene er i aktivitet på ulike måter, men har også en bolk med undervisning hver gang.

For konfirmasjonåret 2020, er det fire linjer å velge mellom: Kor og Teknikk (TenSing), KRIK (idrett), Villmark (friluftsliv og speiding og Q&A (Questions & Answers - filiosofi).

Villmarkslinjen samles ute på mandager.

De andre linjene samles på onsdager. KRIK-linjen er på Norges Idrettshøgskole, Kor og Teknikk-linjen og Q&A (filosofilinjen) er i kirkerommet. 

Leir

Alle linjene får mulighet til å dra på leir. Det er også muilig å være med på andre leirer enn linjeleiren (f.eks. både Tjellholmen og KRIK), men da kommer evt. en avgift for leir nummer to.

Q&A reiser på leir til Tjellholmen leirsted ved Hvaler i Kristi Himmelfartshelgen, 21. - 24. mai 2020. Når vi kommer tilbake, feirer vi gudstjeneste i Nordberg kirke kl. 1800. Her blir også noen av konfirmantene døpt.

KRIK-linjen deltar på KRIK Action i Bø i Telemark 23. - 27. juni 2020.

Villmarkslinja er med på speiderleir på Krägenes leisted den 27. juni - 4.juli 2020.

Kor og Teknikk er med på regionleir i regi av KFUK-KFUM Oslo og Akershus. Denne leiren er også på Tjellholmen leirsted, men datoene for denne leiren er 27. - 31. juli 2020.

Fasteaksjon

Kirkens Nødhjelp har siden slutten av 70-tallet samlet inn penger i fastetiden til sitt arbeid mot urettferdighet og fattigdom i verden. Som konfirmanter er vi også med på å samle inn penger til dette viktige arbeidet. Det er kjærlighet i praksis - kjærlighet som gjør en forskjell!

 

Foto: Emma Søderberg

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"