Gudstjenester i Oppsal kirke: Bydelsgudstjeneste og samtalegudstjeneste den 23. august.

Vi er glade for at vi kan invitere til gudstjeneste.  Det blir en gudstjeneste hver søndag (kl. 11.00), siden vi nå kan være flere enn 50.  Vi kan også feire nattverd og ha kirkekaffe (Hurra!)

I Opspal kirke er det samtalegudstjeneste den 23. august sammen med konfirmantene kl. 11.00. på grunn av plassbegrensninger i forbidelse med coronatiltak, vil gudstjenesten kun være åpen for våre konfirmanter og deres familier. 

Samtidig vil menighetene i Bydel Østensjø i forbindelse med bydelsdagene 2020 ha en felles friluftsgudstjeneste søndag 23.8.2020 kl 11.

Den arrangeres i samarbeid med Abildsø IL og finner sted ved klubbhuset i Abildsø Idrettspark, som ligger i Smedbergveien 25, 1187 Oslo. Etter Gudstjenesten markerer vi at en av bydelens største kunstnere, Anne Cath Vestli ville fylt 100 år i år. Det blir også salg av kaffe/brus & vafler. Ta med egen stol.

Føler du deg syk ber vi deg om å holde deg hjemme. I tillegg er vi pålagt å registrere alle gudstjenestedeltakere med navn og telefonnummer, slik at vi kan bidra til å spore smitte, dersom en av deltakerne skulle teste positivt for Covid-19. 

I likhet med resten av samfunnet kan endringer skje raskt, så vi anbefaler dere å følge med her på nettsiden eller i sosiale medier for å få oppdatert informasjon om menighetslivet. 

 

Vi gleder oss til å se dere!

Kontaktinformasjon for Oppsal menighet

Oppsal kirke: Solbergliveien 85, 0683 Oslo

Søndre Skøyen kapell: Dalbakkveien 39, 0682 Oslo

Kontoradresse: Solbergliveien 85, 0683 Oslo

E-post: post.oppsal.oslo@kirken.no

Telefon: 23 62 99 60  Telefon- og besøkstid: Man-fre 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"