Konfirmantleir

I uke 32, mot slutten av sommerferien, reiser Oppsalkonfirmantene på leir. For mange blir leiren konfirmasjonstidens store høydepunkt. Under finner du oversikt over aktivitetene du kan velge mellom på konfirmantleiren 2019. Sjekk ut filmen nederst på siden for stemningsrapport fra 2018.

Bildet er fra konfirmantleir på Skogstad leirsted, Eina, sommeren 2018.
På leir blir man kjent med hverandre på en helt ny måte, og man får tid til samtale og refleksjon på en annen måte enn i de vanlige undervisningssamlingene. Likevel kan det være noen som kvier seg for å reise på leir. Menigheten tilbyr alternativer til leir dersom det er gode grunner til at konfirmanten ikke kan delta på leir. Si ifra om dette ved påmelding!

 

Aktiviteter på leir 2019

To av dagene på leir skal vi dele oss i grupper å ha ulike aktiviteter. Her finner du en oversikt over aktivitetene du kan velge mellom. Fyll ut skjemaet på bunnen av siden for å melde deg på!

 

Fisking

Dersom du er av typen som setter pris på en rolig fisketur i vakre omgivelser, er dette aktiviteten for deg. Ta gjerne med eget fiskeutstyr dersom du har det. Håkon Lund, vår kjentmann på Solbukta, kommer til å lose dere gjennom trygt farvann, og har helt sikkert noen fisketriks på lager. 

 

Simmi spill&chill

Tittelen på denne aktiviteten sier vel alt. Vår alles kjære Simeon liker verken fart eller spenning, men trives godt med brettspill i rolige omgivelser. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen? Velg Simmi spill & chill! Garanterer god stemning. Kanskje får du muligheten til å gruse Simeon i sjakk?

 

Fotball

Oppsals store sønn og fotballekspert, Endre Olav Osnes, forbereder et rimelig bra opplegg for de av dere som er gira på å trille ball på leir. Til vanlig er han assistenttrener på Oppsal G19. La deg smitte av EOs fotballengasjement og detaljkunnskaper om alt som omhandler fotball. Kanskje er det DU som skal lære han noe nytt akkurat denne sommeren?

 

Volleyball

Liker du tanken på en sosial aktivitet, uten unødvendig høy puls? Velg volleyball - idretten som forener sosialt fellesskap, sommeridyll og motoriske utfordringer! Her kan du finpusse dine volleyballferdigheter, eller bare nyte en sommerlig utendørsaktivitet som aldri slår feil.

 

Jam Session

Spiller du et instrument? Eller liker du å synge? Dette er aktiviteten hvor du får kose deg med musikken i festlig samspill, uavhengig av forkunnskaper. Om du har eget instrument, er det bra om du tar det med. Skriv gjerne hvilket intstrument du spiller eller om du vil synge ved påmelding. 
(NB: Plassbegrensning og forbehold om nok påmeldte)

 

Outdoor Games

Denne aktiviteten er en alt-i-ett-pakke. Her får du spille alt fra spikeball til kubb, boccia og kanskje til og med frisbeegolf? Liker du variasjon, burde dette være en glimrende aktivitet for deg. 

Jeg ønsker meg følgende aktivitet som førstevalg på leir
Jeg ønsker å ha følgende aktivitet som andrevalg

Kontaktinformasjon for Oppsal menighet

Oppsal kirke: Solbergliveien 85, 0683 Oslo

Søndre Skøyen kapell: Dalbakkveien 39, 0682 Oslo

Kontoradresse: Solbergliveien 85, 0683 Oslo

E-post: post.oppsal.oslo@kirken.no

Telefon: 23 62 99 60  Telefon- og besøkstid: Man-fre 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"