Hei, vi er gatediakon og gateprest for ungdom!

Vi er Ingvill og Andreas, og vi er gatediakon og gateprest for ungdom. Det vil si at vi jobber for Den norske kirke, men ikke i en bestemt kirke. På mandager finner du oss på Kafé Q, og ellers er vi mye ute i gatene i Oslo sentrum. Om du får øye på oss er det bare å ta kontakt for en prat!

I jobben møter vi mange ungdommer og noen av disse opplever at livet kan være vanskelig. Vi erfarer at det ofte hjelper å snakke med noen om det som er vondt. Vi har tid og lyst til å snakke med deg som er ungdom om det som er vanskelig i livet ditt. Vi har taushetsplikt.

Men det er ikke slik at det kun er når livet er vanskelig at en kan snakke med gatepresten eller gatediakonen. Vi snakker gjerne med ungdom om store og små spørsmål. Kanskje lurer du på noe om liv og tro, kanskje jobber du med en skoleoppgave om kristendom, det er bare å ta kontakt! Kontaktinfo funner du lenger nede på denne siden.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"