Medvirkende er satt opp i den rekkefølgen de er med i festivalen.
Tjark Pinne kommer fra Nordtyskland og vokste opp i et hjem hvor begge foreldrene var prester. Sin første orgelundervisning fikk han på det historiske orgelet i Wiefelstede nær Oldenburg, og allerede som 15-åring avla han sin første orgeleksamen. Tjark studerte videre kirkemusikk ved Hochschule für Musik und Theater i Hamburg (korledelse hos Hannelotte Pardall og Annedore Hacker-Jakobi, orgel hos Martin Böcker og Wolfgang Zerer). Han dirigerte Neuer Chor Hamburg og avsluttet sin mastergrad med Elgars oratorium The Dream of Gerontius i samarbeid med Stadtkantorei Stade. I 2015/16 var han gjennom Erasmusprogrammet utvekslingsstudent i Göteborg (orgelstudier hos Hans Davidsson og Joel Speerstra) og fikk gjennom dette innblikk i - og stor sans for - den skandinaviske kulturen. Han har videre deltatt på en rekke mesterklasser i Italia, Østerrike, Nederland og USA med blant andre William Porter, Ludger Lohmann, Pieter van Dijk, Nathan Laube og Louis Robilliard. Etter fullført kirkemusikkstudium fordypet han seg i den franske orgelmusikken, og fra 2019 til 2021 studerte han i Toulouse hos Michel Bouvard, Jan Willem Jansen og Stéphane Bois. Tjark Pinne var fra 2022 til 2025 kirkemusiker ved hovedkirken St. Nikolai i Hamburg, hvor han blant annet fulgte ombyggingen av kirkens hovedorgel, som han senere innviet. Høsten 2024 hadde han et studieopphold i Malmö i forbindelse med et kunstnerisk forskningsprosjekt, hvor han forsket på det nye hyperorgelet i St. Petri kirke, og komponerte ny musikk for orgel og datamaskin. Fra 2025 er han ansatt som domkantor i Oslo domkirke. I tillegg til kirkemusikertjenesten spiller Tjark jevnlig konserter i inn- og utland, og har de senere årene gjestet orgelfestivaler i blant annet Amsterdam (Orgelpark), Berlin (Gedächtniskirche), Bordeaux (St-Michel, Ste-Croix), Dresden (Kreuzkirche), København (Holmens Kirke, Vor Frelsers Kirke) og Paris (St-Sulpice). Tjark deler ofte og gjerne sin entusiasme for orgelet, blant annet gjennom utvikling av nye konsertformat for et bredt publikum, og har tidligere initiert konsepter som eksempelvis Orgellounge, Orgeltalk og den årlige Pride-konserten i forbindelse med Hamburg Pride.
Lars Notto Birkeland er en av Norges fremtredende konsertorganister, som også har en omfattende bakgrunn som pianist, dirigent, akkompagnatør og pedagog. Han er særlig opptatt av å bruke orgelet i samspill med andre musikere og kunstformer med mange ulike samarbeidsprosjekter med sangere, instrumentalister og skuespillere. Han ble tildelt Statens kunstnerstipend 2020-2022 for å arbeide med prosjekter med orgel i samspill med andre kunstuttrykk, samt transkripsjon/arrangering av orkestermusikk for orgel. Birkeland har spilt ved mange festivaler i inn- og utland og vært solist med en rekke orkestre og ensembler, bl.a. i Poulencs Orgelkonsert og Saint-Saëns’ Orgelsymfoni med Oslo-filharmonien. Siden 2014 er han slottsorganist ved Akershus slottskirke, og har tidligere både arbeidet som kantor i Fagerborg kirke og ved Den Norske Opera & Ballett som repetitør og kormester. Han har gitt ut innspillinger med Jehan Alains komplette orgelverker (Simax Classics 2011) og orgelkonserter av Bjørn Kruse og Kjell Habbestad i samarbeid med KORK og slagverker Eirik Raude (Aurora 2018).
Gjermund Brenne har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole og musikkonservatoriet i Leipzig med studier i orgelspill, kor- og orkesterledelse. Hans lærere har bl.a. vært Harald Herresthal, Inger-Lise Ulsrud, Kåre Nordstoga, Jon Laukvik og Arvid Gast. Brenne har siden 2002 vært kantor i Fagerborg kirke og har siden 2001 vært dirigent for Ullern Kammerkor. Ved siden av dette underviser han ved Menighetsfakultetet og har ved flere anledninger medvirket som lærer og instruktør i ulike filmer og TV-serier, deriblant Erik Poppes film De usynlige og ved NRKs filmatisering av Jan Kjærstads Erobreren.
Marcus André Berg fullførte kandidatstudiet i kirkemusikk med fordypning i orgelspill ved Norges musikkhøgskole i 2011. I 2013 bestod han mastergradstudiet i utøvende orgel ved samme institusjon, med fordypning i den franskromantiske orgelsymfonien. I 2015 ble Berg engasjert som domkantor i Oslo domkirke og fast ansatt i 2020. Denne jobben kombinerer han med en kantorstilling i Vålerenga kirke som han har hatt siden 2013. Berg er også komponist og har skrevet musikk til både gudstjeneste- og konsertbruk. To av hans komposisjoner er skrevet for tenor og orgel: «Stabat Mater» og «Messe i C». Sistnevnte er innspilt og utgitt i 2021. Studieårene 2013 til 2019 underviste Berg orgelelever i Talentutviklingsprogrammet ved Norges musikkhøgskole, og i tillegg kandidat- og videreutdanningsstudenter i kirkemusikk det siste året. I 2016 utgav han albumet «At midnight hour» sammen med Amelie Aldner, som inneholder klassiske operaperler akkompagnert på orgel og et orgelverk komponert av Berg. Han holder jevnlig solokonserter i Oslo Domkirke, med et bredt repertoar inkludert improvisasjon, og har også vært gjesteorganist i blant annet Nidarosdomen, Stavanger konserthus, Bergen domkirke, Ålesund kirke, Vor Frelsers kirke i København, Oslo Internasjonale kirkemusikkfestival, Norsk Orgelfestival og Basilika St. Peter i Dillingen an der Donau. Fra høsten 2024 er han også kunstnerisk ansvarlig for konsertserien «Internasjonale orgelkonserter» i kirkene Paulus og Sofienberg i Oslo. Berg er styremedlem i Oslo orgelfestival.
Stein Erika Skøyeneie er utdannet ved musikkhøgskolen i Oslo med bl.a. Rolf Karlsen, Terje Winge og Kaare Ørnung som lærere. Han begynte som kantor i Oppsal kirke i 1982 og kom til Sagene kirke i 2002. Tjenesten har også i perioder omfattet organistarbeid ved Alfaset og Nordre gravlund samt Østre og Vestre krematorium. Skøyeneie er aktiv som kordirigent, og arbeidet i perioden 1980–2000 som lærer i grunnskolen og senere som rektor i musikkskole og kultursjef. Som komponist og lærebokforfatter er han en allsidig opphavsmann og utgiver hos Norsk Musikforlag AS og Cantando.
Anders Eidsten Dahl (*1976) er utdannet kantor ved Norges musikkhøgskole i Oslo og har diplomeksamen i solistisk orgelspill fra samme sted. Etter videre studier ved solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, gjennomførte han debutkonserter i København og Oslo. Han har blant annet studert orgel med professor Terje Winge, domorganist Kåre Nordstoga og professor Hans Fagius. I tillegg til stillingen som førsteamanuensis i orgel ved Norges musikkhøgskole er han freelance konsertorganist og kirkemusiker i Bragernes kirke, Drammen. Han holder jevnlig solokonserter og er aktiv som kammermusiker. Dahl har kontrakt med det norske plateselskapet LAWO Classics, og har utgitt en rekke kritikerroste plater som solist og kammermusiker. Han er medlem av Norsk orgelkonsulentforening og har de siste årene vært benyttet som konsulent på en rekke orgelprosjekter.
Erlend Aagaard-Nilsen er trompetist i Kringkastingsorkesteret. Han har utdanningen sin fra Griegakademiet, Royal Nothern College of Music og NTNU. Han var ansatt ved Luftforsvarets musikkorps fra 2012-2016. I tillegg har han hatt frilansoppdrag i de fleste av landets orkestre og korps. Han har også vært solist med Bergen Filharmoniske Orkester, Den kongelige Livgardes Musikkorps, Forsvarets Stabsmusikkorps, Forsvarets Musikkorps Vestlandet, Manger Musikklag og Eikanger-Bjørsvik Musikklag. I 2015 gav han ut debutplata si, "Perpetuum Trompetuum"
Jørgen Arnesen studerte med Kristian Steenstrup ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, og med Jonas Haltia og Ole Edvard Antonsen ved Norges musikkhøgskole i Oslo. Fra 2012 til 2016 var Jørgen ansatt som alternerende solotrompet i Västerås Sinfonietta i Sverige. Nå jobber han som frilanstrompetist basert i Oslo.
Berger Iver Færder studerte med Jens Bjørn-Larsen i København og Torbjørn Kvist i Oslo. Han har jobbet som frilansmusiker siden 2008, og hatt lengre engasjement i blant annet Ålborg Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester og Wermland Opera. De siste årene har han hatt jevnlige oppdrag i Den Norske Opera og Ballett og Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, og vikariert i Oslo-filharmonien, Kringkastingsorkestret, Stavanger Symfoniorkester, Bergen Filharmoniske Orkester, Det Norske Blåseensemble, Oslo Sinfonietta og i militærkorpsene både i Norge og Danmark.
Ingebjørg Bruket studerte med Aline Nistad og professor Ingemar Roos ved Norges Musikkhøgskole. Etter endt utdanning har hun jobbet som frilanstrombonist med lange engasjement i Wermland opera, Ålborg symfoniorkester, Gävle symfoniorkester, Luftforsvarets Musikkorps, Forsvarets Stabsmusikkorps og Bergen Filharmoniske orkester. I tillegg har hun hatt kortere engasjement i bla. alle landets 5 militærkorps, Kringkastingsorkesteret, Den norske Opera og ballett, Oslo Filharmoniske orkester og Det norske blåseensemble.
Marie Solum Gran har jobbet som profesjonell utøver i en årrekke, og har spilt både tuttihorn og solohorn med mange av symfoniorkestrene i Norge. Hun har bred erfaring fra konserter, turneer og innspillinger med mange ulike ensembler. I tillegg til lengre kontrakter i større institusjoner, har hun hatt mange frilansoppdrag i ulike sjangere. Marie har spilt med Det Norske Kammerorkester siden 2009, hun har gjort konserter og turneer med Trondheim Jazzorkester, og ellers medvirket på diverse prosjekter og utgivelser innen samtidsmusikk, pop, rock, filmmusikk.
Utdanningen sin har hun fra Norges Musikkhøgskole med prof. Frøydis Ree Wekre og Hochschule für Musik und Theater Hannover med prof. Markus Maskuniitty.
Uranienborg kirkes korskole består av 80 barn og ungdommer som synger i kor, og har tilbud om fordypning i orgel og sang. Arbeidet drives av Henriette Viktoria Eide Skagen, Liv Marie Hofseth og Marthe Aa.
Henriette Viktoria Eide Skagen (*1995) er utdannet organist ved Norges musikkmusikkhøyskole og har tatt master i utøvende orgel med fordypning improvisasjon under Inger-Lise Ulsrud. Hun jobber nå blant annet som barne- og ungdomskantor i Uranienborg menighet, og har siden 2020 har vært musikalsk og administrativ leder for Uranienborg kirkes korskole.
Kristian Hernes (f. 1976) har vært organist i Torshov kirke siden 2002, og har et bredt virksomhetsområde som utøvende organist, pianist og komponist.
Per Anders Håvelsrud (f. 1998) er utdannet kirkemusiker og organist fra Norges musikkhøgskole i Oslo. Våren 2023 avla han mastereksamen i solistisk orgelspill i Oslo domkirke med musikk av Max Reger, etter studier med professorene Terje Winge og Kåre Nordstoga. I tillegg til undervisningen ved Norges musikkhøgskole er han også en aktiv deltaker under ulike mesterklasser med anerkjente orgelpedagoger. Håvelsrud arbeider nå som organist i Svenska Margaretakyrkan og er i tillegg aktiv som frilansmusiker, lærer, dirigent og programskaper. Per Anders er også ettertraktet som organist både til liturgisk bruk, konsertvirksomhet og akkompagnement. Et utvalg av prosjekter og konserter knyttes blant annet blant til Svenska Margaretakyrkan sin konsertvirksomhet, der han har medvirket som organist på større satsninger med kirkens ulike kor.. I tillegg til større prosjekter med kor og orkester, er han også en ettertraktet generalbass-spiller til ulike kammermusikalske konstellasjoner.
Oslo Domkor er hovedkoret i Oslo domkirke, og består i dag av om lag 35 høyt kompetente sangere. Kunstnerisk leder er domkantor og professor Vivianne Sydnes. Oslo Domkor har en spesiell posisjon i Norges og i hovedstadens kulturliv, og har en beredskapsfunksjon for det offisielle Norge, med forpliktelser til å delta ved offentlige begivenheter som Stortingets åpning, statsbegravelser, samt kongelige merkedager og seremonier. Til sammen medvirker koret på rundt 80 konserter og arrangementer per år. Med et så høyt aktivitetsnivå stiller det særegne kompetansekrav til sangerne, og koret utmerker seg på dette punktet. Oslo Domkor omtales som en spydspiss innenfor kor- og kirkemusikkfeltet.