Babysang

Sang, musikk og bevegelse. - Babysang er et tilbud for alle med små barn. De fleste barna som deltar, er gjerne opptil omtrent ett år gamle.

Korona-situasjonen

På grunn av korona-situasjonen er mye av menighetens aktiviteter satt på vent. Vi tilstreber å gi noen alternative tilbud til forskjellige grupper. Dette finner du i kalenderen på forsiden, i eventuelle nyhetsartikler på forsiden og på Facebook. 

Inntil mer blir bestemt, gjelder derfor ikke det vanlige opplegget som beskrives nedenfor.

-------------

Babysang gir barn og foreldre en mulighet til å være sammen og bli kjent med andre barn og småbarnsforeldre i nærområdet.

Babysang er et tilbud som passer godt for barn fra ca. 3-12 måneder, men også yngre og eldre barn er velkommen.

Babysangen foregår på torsdager i Haugerud kirke. Sangen begynner kl. 10.45. Etterpå vil det de fleste ganger bli servering av kaffe/te inne i kirka, ta gjerne med matpakke! (Ikke kaffe/te 29.10 og fremover pga. korona-situasjonen.) Arrangementet er slutt kl. 11.30.

Koronasituasjonen gir oss noen utfordringer. Husk å bli hjemme hvis du er syk! Vi avventer en avklaring av nye koronaregler. Melding 13. november: Babysangen vil en periode foregå utendørs, i Haugerudparken. Ta gjerne med et teppe til å legge på matten. For nærmere informasjon ta kontakt med Sara Moss-Fongen (992 39 875 | sm729@kirken.no).

Første gang med babysang høsten 2020 er 20. august. Deretter fortsetter det hver torsdag fram til 10. desember, med unntak av 1. oktober (høstferien).

Musikk er viktig for barnets motoriske, emosjonelle og sosiale utvikling. På babysang får barnet mulighet til å uttrykke og utfolde seg musikalsk. På programmet står sang, dans og lek. Barna er velkommen med hele seg, enten de ligger stille eller løper rundt, enten de er blide eller har en dårlig dag. Sang og musikk gjør godt for alle!

Ellen Omdal Milsom leder Babysangen i Haugerud kirke.

 

Det er trivelig å være med, for både liten og stor. Se bare bildene nedenfor. Eller klikk her for å se en videosnutt.

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

Telefon: 23 62 97 40

E-post: post.oah.oslo@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"