Velkommen som konfirmant 2021!

Kjære 06-er! Nå er det din tur til å bli konfirmant! Konfirmasjonsåret er en mulighet til å finne mer ut av hva som er viktig for deg og hva du tror på. Det er et år med rom for undring, diskusjon og tvil. Undervisningen skal være et sted der alle kan kjenne seg trygge, bli bedre kjent med andre. Og lurer du på om du skal konfirmere deg kirkelig eller borgerlig? Ta med en venn og kom til "Konfirmasjonstesten" 10. juni!

Konfirmant i Sagene og Iladalen:

Velkommen som konfirmant!

> Her kan du lese mer om konfirmasjon i Sagene og Iladalen 2021 og melde deg på!

 

Konfirmasjonstesten:

Lurer du på om du skal konfirmere deg kirkelig eller borgelig? 10. juni er det åpent hus i Lilleborg kirke for alle 06-ere. Ta med deg en venn og alle spørsmål du har om konfirmasjon. Vi svarer!

> Les mer her!

Det er ikke sikkert det er så lett å vite hva man skal velge. Og hva er egentlig forskjellen mellom kirkelig og borgerlig konfirmasjon?

Må man tro på Gud for å være konfirmant i kirken? Synes Gud du er en dårlig person om du velger borgerlig konfirmasjon? Hvis Gud finnes, da?

Onsdag 10. juni åpner vi dørene til Lilleborg kirke. Da kan alle 2006-ere komme og spørre om det de lurer på med konfirmasjon. Dette er kun for ungdommene. Ikke ta med deg noen voksne. 

Du treffer en konfirmantprest, Hanne. Hun svarer så godt hun kan på alt du lurer på.

Du treffer Christine, som snart skal bli prest. Det er hun som driver Bibelguide på Snap. Der kan du når som helst stille spørsmål om hva du vil med tro. Eller med konfirmasjon. Det er noen ganger lettere å spørre på Snap enn ansikt til ansikt. Hun har også vært konfirmantleder i mange år.

Du treffer Emine, som konfirmerte seg for fire år siden. Er hun glad for valget hun tok?

Du treffer Vilde, Rakel og Martin fra Løkka Ten Sing. Du kan nemlig velge Ten Sing (som er dansing, band og sang) som en av tingene du kan holde på med i konfirmanttiden. 

Vi svarer og forklarer så godt vi kan. Det er jo ikke alle spørsmål det finnes svar på, da. Noen må du også finne selv. Men vi kan svare på ganske mye. 

Dessuten har vi is. 

Velkommen.

Kontaktinformasjon for Sagene og Iladalen menighet

Sagene kirke ligger i Dannevigsveien 17, midt på Sagene torg. Ila kirke ligger i Søren Jaabæksgate 5.
Kontoradresse: Ila kirke. Søren Jaabæksgate 5, 0460 Oslo. 

E-post: post.sageneogiladalen@oslo.kirken.no Telefon: 23629290 Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"