Åpen kirke

Åpen kirke har blitt et godt sted for liten og stor, der vi hver onsdag samler mellom 100 og 200 mennesker til fellesskap gjennom ulike tilbud - babysang, lunsj, korøvelse og middag

Åpen kirke ble startet høsten 2013 Fra starten av har tilbudet hatt fast åpningstid kl.11-18, med følgende program: først Babysang, første runde ("Hopp og sprett"), kl.11-11.45, deretter åpen lunsj kl.11.45-13.00, deretter Babysang, andre runde ("Kos og vugging"), deretter et åpent tilbud slik sjømannskirkene drives – med aviser, bøker og vafler, og med mulighet til å bruke kirkerommet til bønn, stillhet og ettertanke. Fra kl.15-16 er det korøvelse med barnekoret Flexus (1.-4. klasse), deretter middag kl.16.15-17.30 og så opprydning fram til kl.18.

Én gang i måneden inviterer Flexus til pølsefest på Åpen kirke. Her kommer mange småbarnsfamilier og det har blitt svært populært blant barna å kunne leke sammen etter middag. På sikt håper vi at stadig flere vil finne veien til fellesskapet omkring lunsjene og middagene, kanskje kan vi også ha Åpen kirke flere dager i uka!

Det gjør godt for oss som kirke å kunne sette ut informasjonsskiltene som forteller om Åpen kirke. De gir et viktig signal til folk i nærmiljøet om hvordan vi ønsker at kirken skal være.

Kontaktinformasjon for Sinsen menighet

Sinsen menighet ligger i Lørenveien 13, 0585 Oslo
Kontoradresse: Lørenveien 13, 0585 Oslo. 

E-post: post.sinsen@oslo.kirken.no.

Telefon: 23 62 97 60

Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"