Kor og musikk

Sinsen kirke er en flott konsertkirke, godt egnet til svingende storbandmusikk, gospel og pop/ rock, men også til klassisk musikk, visesang og korsang. Det er særlig til jul at det skjer mye på konsertfronten - dette året med julekonserten 11. desember med Ole Børud og Sinsen Ungdomskorps som et høydepunkt. Samtidig som konsertvirksomheten er viktig, er vi i Sinsen kirke ekstra stolte over alt vi klarer å få til omkring kor og musikk uke for uke, året rundt!

Flaggskipet vårt innen sang og musikk er Babysangtilbudet vårt hver onsdag kl.11 og 13 (utenom skoleferiene). Her kommer det stadig nye småbarnsforeldre innom som gir barna gode opplevelser med sang og musikk fra før de kan gå, og dette kan vanskelig overvurderes betydningen av.

Så har vi kor både for barn som går i barnehagen (KorPasseStor) og for barn som går i 1.-4. klasse (Flexus). Nytt dette semesteret er et forsøk på å lage voksenkor (med plass også for store barn og ungdom), med tre øvelser i november (16, 23. og 30. november kl.20-21.30) og med framføring av det man har øvd på under Nærmiljøgudstjenesten 4. desember kl.11. Kanskje dette kan være noe å prøve for deg (også for deg som aldri har prøvd å synge i kor)!!