Gave til alle 4-åringer

Skøyen menighet har en gave til alle barn født i 2013: 4-årsboken "Linda og den lille kirka". Den blir delt ut på gudstjenesten søndag 12. november. På familietirsdag 7. november blir det en egen samling for 4-åringene, hvor vi blir kjent med boken og med hovedpersonen Linda. Da skal vi også forberede oss på gudstjenesten.

4-ÅRS-SAMLINGEN

Tirsdag 7. november kl 16.30—18.00

Dette er en nesten vanlig Familietirsdag. Det betyr at vi spiser middag sammen med andre familier kl 16.30, før vi går i aldersbestemte grupper. Så har vi en felles avslutning og er ferdig kl 18.00.

Akkurat denne familietirsdagen er 4-åringene (og de som SNART blir 4 år) en egen gruppe. Det er fint om en forelder eller en fadder er med på samlingen.

På 4-års-samlingen skal vi bli kjent med boken, med Linda, dåpen og kirken. Ta gjerne med bilde av deg selv, og kanskje fra da du ble døpt, så kan vi skrive navnet ditt i boken og lime inn bildene før du får den på søndag.

De mindre barna har en sangstund, og de større barna forbereder gudstjenesten på andre måter.

Fra de som har mulighet, ber vi om betaling for middagen (kort eller vipps): 30 kr/barn, 50 kr/voksen eller 150 kr/familie.

Påmelding til Asbjørn, tlf. 48865942, ah543@kirken.no,
innen mandag, hvis dere vil ha middag.

GUDSTJENESTEN

Søndag 12. november kl 11.00

Denne gudstjenesten er spesielt tilpasset barnefamilier, og alle er velkommen. Husk å invitere fadderne og andre store og små i familien!

Step Studio skal danse i gudstjenesten, vi skal synge bevegelsessanger og leke og løpe litt. Og vi skal feire dåp og nattverd.

Hvis du ikke kunne komme på tirsdag, kan du komme tidlig og få navnet ditt skrevet i boken, og tar du med deg et bilde av deg, kan vi kanskje lime det inn.

Når vi skal dele ut 4-årsbøkene, leser vi opp navnet på alle som skal få bok, og så kommer de fram sammen med en forelder eller fadder.

Gudstjenesten varer omtrent en time, og etterpå er det kirkekaffe, kirkesaft og frukt til alle.

LINDA OG DEN LILLE KIRKA

er en bok som handler om Linda og Kosegrisen, og det de opplever når Lillebror blir døpt. Hva skjer når Linda oppdager at Kosegrisen ikke er blitt med på turen? Hvor er han? Greier han å finne fram selv?

I boken finner du også mange fine sanger og fortellinger fra Bibelen, og du kan få hjelp til å bli bedre kjent i din egen kirke, Skøyen kirke.

Boken handler ikke bare om Linda og lillebror, den handler også om deg. Du får navnet ditt i den, og du kan lime inn bilde av deg selv.

 

 

Kontaktinformasjon for Skøyen menighet

Skøyen kirke ligger i Skøyenveien 43.

Kontoradresse:
Skøyenveien 43, 0375 Oslo

E-post: post.skoyen@oslo.kirken.no
Telefon: 23 62 94 10 
Telefon- og besøkstid:
man - tir og tor - fre: kl. 10-14