Om menigheten

Fra 1.januar 2015 ble de tidligere soknene Torshov og Lilleborg slått sammen til ett sokn. Nå heter vi heter «Torshov og Lilleborg sokn.» Menighetsrådene i de to gamle soknene ble slått sammen til ett stort menighetsråd. Etter de to siste menighetsrådsvalgene har vi et menighetsråd.

Da Torshov kirke pusses opp og er stengt har menighetens virksomhet vært i Lilleborg kirke fra høsten 2018, det har knyttet de to tidligere stabene, og etter hvert også menighetens medlemmer. I løpet av 2020 er Torshov kirke ferdig og da skal menighetens aktiviteter flyttes dit. Mer info kommer når vi får en dato for flytting. Stort sett er det gudstjeneste hver søndag kl. 11.00. I sommermånedene har vi lang tradisjon på å ha gudstjenester annenhver søndag i samarbeid med Sagene og Iladalen meinghet.

Arbeidet blant barn og unge 0-18 år i Torshov og Lilleborg har vært felles gjennom flere år og har på mange måter banet veien for det nye soknet.  På Hellige-tre-kongers-messe i Torshov kirke, søndag 11. januar 2015 ble det nye soknet markert. Vi er en menighet.

Kontaktinformasjon for Torshov og Lilleborg sokn

Besøks- og postadresse:

Torshov kirke 

Åsengata 25

0480 Oslo

E-post: 
post.torshovlilleborg.oslo@kirken.no 
Telefon: 23 62 92 10

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"