Besøk Lilleborg kirke denne vinteren

Torshov kirke er snart ferdig oppusset og det betyr at Torshov og Lilleborg menighet skal flytte ut av Lilleborg kirke. 14.mars er siste gudstjeneste i Lilleborg kirke og etter det leies kirken ut til Det norske misjonsselskap (NMS). Derfor vil vi oppfordre alle om å besøke vakre Lilleborg kirke når kirken åpner igjen. Åpningstider kommer. Men les mer her om kirkerommet:

Vi har mye vakker kunst man kan se i kirkerommet. Vi har blant annet den 66 meter lange frisen Forbarmelsen som dekker vinduene rundt kirkerommet. Denne ble malt av kunstneren Kjell Pahr-Iversen og ble innviet i september 1989. Han brukte halvannet år på maleriet. Forbarmelsen ble innviet som «et billedstykke til støtte for troen». Det er inspirert av Raskolnikov fra Dostojevskis Forbrytelse og straff, hvor det heter at «bare den som har forbarmelsens behov, vet hva forbarmelse betyr».

Altertavlen ”Kristus og verden” er et messingrelieff, 3,8 x 1,8 m, med fargede glassbiter og speilbiter, og er laget av kunstneren Olav Strømme. Les mer om Lilleborg kirke her.

Kontaktinformasjon for Torshov og Lilleborg sokn

Besøks- og postadresse:

Lilleborg kirke 

Oskar Braatens gate 35, 

0474 Oslo

-

Torshov kirke (under oppussing) 

Åsengata 25, 

0480 Oslo 

E-post: 
post.torshovlilleborg.oslo@kirken.no 
Telefon: 23 62 92 10

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"