Ten sing er i gang igjen

Mange ungdommer savner et sted å henge. Det kan du gjøre på Løkka Ten sing i Lilleborg kirke. Liker du å synge, danse eller spille i band kan du gjøre det også. Hver tirsdag klokken 19 for alle mellom 13 og 19 år. Kom innom og se hva som skjer!

Løkka Ten Sing er et lavterskeltilbud for ungdommer mellom 13 og 19. Her kan dere utfolde dere kreativt med kor, band, dans, drama og mye sosialt. Vi drar også på festivaler med Norges KFUK-KFUM, og egne weekender med kirka.

Det viktigste i Ten Sing er å skape et trygt rom for deg så du kan være den du er som du er. Vi ønsker alltid nye medlemmer velkommen, og det er bare å stikke innom en tirsdag hvis du vil teste det ut. 

Det er ulike aktiviteter hver gang alt fra biljard- og bordtennisturnering til danseworkshops og opplæring i lys- og lydteknikk.

Vi møtes hver tirsdag i Lilleborg kirke klokken 19-21. Er du mellom 13 og 19? Vil du finne på noe gøy et par tirsdager i måneden? Vil du ikke binde deg til noe, men er keen på å vite hva som skjer? Send en melding til hovedleder Victoria Saxegaard på mobil: 41225889. Det er på ingen måte bindende, vi er bare keene på å henge med deg!

Det blir et spennende semester videre og vi håper på å se DEG der!

Kontaktinformasjon for Torshov og Lilleborg sokn

Besøks- og postadresse:

Lilleborg kirke 

Oskar Braatens gate 35, 

0474 Oslo

-

Torshov kirke (under oppussing) 

Åsengata 25, 

0480 Oslo 

E-post: 
post.torshovlilleborg.oslo@kirken.no 
Telefon: 23 62 92 10

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"