Denne utstillingen ønsker å synligjøre noe av smerten og lidelsen vi mennesker kan oppleve og hva det gjør med oss. Alle får sår og slag i livet og mange opplever å bli helt knust. Samtidig er det et mål å gi en fornemmelse av spenningsfeltet mellom lidelse og kamp, rettferdighet og forsoning og å formidle et håp om menneskers evne til å reise seg igjen.
Skulpturene er laget i porselen. Av og til kombineres porselenene med harde fabrikkproduserte objekter som står i kontrast til porselenets sarte, vakere og skjøre uttrykk. De fleste skulpturene er små, det inviteres til nærhet, refleksjon og til å undersøke nærmere.
Utstillingen er i en kirke og de fleste skulpturene er inspirert av kristen billedkunst og bibelfortellinger, men de er også inspirert av filosofien bak den japanske keramiske teknikken Kintsugi. Kintsugi er en metode for å reparer knust porselen og keramikk. Det ødelagte objektet limes sammen igjen med gull. På denne måten fremheves skaden. Reparasjonen innlemmes i objektet som en synlig del. Det å bli knust og reparert, ses på som en del av objektets historie, noe verdifullt, noe som ikke skal skjules, men vedkjennes.