Oslo Chorale Selskap

Oslo Chorale Selskap er et kammerkor som består av sangere fra 20-45 år. Koret deltar jevnlig på gudstjenester i Trefoldighetskirken og holder egne konserter både i kirken og på andre arenaer i inn- og utland. Koret dirigeres av Marius Skjølaas.

Oslo Chorale Selskap ble startet i 1979 av Jon Fylling og er i dag et uavhengig og frittstående kor under ledelse av dirigent Marius Skjølaas. Koret består av 20 sangere i alderen 20-50 år. Vi synger først og fremst klassisk kirkemusikk og er opptatt av å være stilsikre formidlere, uansett repertoar. Av større verker har vi de siste årene blant annet sunget Juleoratoriet og Johannespasjonen av J.S.Bach, Messias av G.F.Händel og Grosse Messe in C-moll av W.A. Mozart. Koret har også jevnlig acapella-konserter. 

Oslo Chorale Selskap har de senere årene framført flere nyskrevne verker, av blant annet W. Plagge, T. Kverno, H. Ødegaard, K.M. Karlsen og K. Habbestad. Flere av verkene har blitt framført i forbindelse med Oslo Korfestival, som ble startet på initiativ fra Oslo Chorale Selskap og Marius Skjølaas.

Oslo Chorale Selskap synger Evensong fast en søndag i måneden i Trefoldighetskirken i Oslo. Evensong er den anglikanske kirkes tradisjonelle aftensang der gudstjenestens faste ledd synges av koret. Hver desember synger koret også Lessons & Carols i Trefoldighetskirken, hvor vi blant annet ønsker å løfte fram nyere verker for advent og jul.

For mer informasjon besøk korets nettside.

Kontaktinformasjon for Trefoldighet

Kirken: Akersgata 60, 0180 Oslo 
Kontor: Frimannsgate 20, 0165
Post: Karl Johans gate 11, 0154 Oslo


VIPPS: Gaver #36617, Kirkeoffer #610850 
Kontonr: 1503 40 67659, merknad: Trefoldighet

Domkirkekontorets åpningstider:
mandag-fredag 10-14
E-post: post.domkirken.oslo@kirken.no
Telefon: 23 62 90 10

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"