Onsdag 1., 8. og 15. november: Kode B for barn fra 10-12 år

Vi i lager klubb for alle som er/blir 10, 11 eller 12 år. Klubben vil være i lillesal på menighetshuset, etter familiemiddagen. Her skal vi gjøre masse gøy hver gang, både leke og ha oppgaver, og selvfølgelig kose oss masse sammen! Klubben begynner 17:15 og vi er ferdige senest kl. 19.

Vil du være med på Kode B?

Kode B er en klubb for deg som er 10, 11 eller 12 år.

Klubben vil være i lillesal på menighetshuset i uranienborg. Først kan du komme å få mat på familiemiddagen (gratis), og etterpå går vi for å ha klubb. Her skal vi gjøre  masse gøy hver gang, både leke og ha oppgaver, og selvfølgelig kose oss masse  sammen!

Det er klubb 1. november; 8.november og 15. november. Maten begynner 16:30 klubben begynner 17:15 og vi er ferdige senest 19:00. Bli med da vel, og ta gjerne med en venn om du vil.

Når klubben er ferdig, arrangerer vi LysVåken 18. og 19. november.  Det er en overnatting i kirken, og her er også alle som er 10, 11 eller 12 år invitert. (dere får nytt brev i posten om dette).  

Håper vi ses på klubb!

Hilsen far Uranienborg menighet  
v/ Elise Birgitte H. Thomassen (trosopplærer), Simon og Liban (medarbeidere)

Foresatte:

Klubben er gratis, og alle barn som deltar får middagen gratis i forkant av klubben. Om dere ikke kan delta på alle klubbdagene, er det allikevel hyggelig om dere kommer på de dere kan.

Vi håper også at de som vil også deltar på LysVåken, men dere må ikke delta på lysvåken selv om dere kommer på klubben, og dere må ikke på klubben for å delta på LysVåken. Har du/dere spørsmål kan dere kontakte oss på et535@kirken.no.

Det er fint med en påmelding i forkant, med barnets navn og foresattes kontaktinfo, og informasjon om ditt barn trenger spesiell tilrettelegging på noen som helst måte til et535@kirken.no. Om du ikke har meldt deg på, men finner ut at du har lyst til å komme alikevel, er du selvfølgelig velkommen.

Meld deg på her


Trenger din barn tilrettelegging? Skriv her. Vi ber om all informasjon som kan være relevant, f.eks. matallergi eller fysiske/psykiske vansker. Vi vil at alt skal bli så bra som mulig for ditt barn.

Kontaktinformasjon for Uranienborg menighet

Uranienborg kirke ligger på Uranienborghøyden rett bak Slottet. Ta 19-trikken fra Majorstua eller Nationaltheateret t-banestasjoner og gå av på Briskeby. Kirken ligger rett ved skolen.

Kontoradresse:
Daas gt 19, 0259 Oslo

E-post: post.uranienborg.oslo@kirken.no.
Telefon: 23 62 90 80. 
Telefon- og besøkstid: Tirs-Tors 10-14