Søndag 22. april: KRIK-dag

Er du usikker på hva du skal finne på søndag 22. april? Er du 16-17 år, og kunne tenkt deg å finne på noe gøy med gode venner, nye venner, gamle venner eller venner du ikke engang visste fantes?

Trosopplæringen og ungdomsarbeidet i Uranienborg menighet inviterer akkurat deg til KRIK-dag. Vi vil prøve å starte KRIK-lokallag i Uranienborg fra høsten av, og inviterer derfor til denne KRIK-dagen 22. april, som en smakebit på det som kommer til høsten. Det blir en dag fylt av aktivitet og lek for alle, enten du er sporty, leken eller bare liker å ha det gøy sammen med andre!

Kanskje er det også noe du fortsatt lurer på om kristendommen, bibelen, Jesus, eller noe du grubler på. Bli med søndag 22. april, så finner du i hvert fall noen du kan spørre og snakke med.

Arrangementet finner sted i gymsalen på KG (Kristelig Gymnasium, Homannsbakken 2) og varer fra kl. 13.00 til 14.30. Møt opp på KG, eller bli med på felles avgang fra Uranienborg kirke kl. 12.40, etter gudstjenesten der. Ta på deg hva du vil, men vi anbefaler noe det er godt å bevege seg i. Ta med vannflaske, så ordner vi med resten.

Ta med deg en venn eller 10! Vi gleder oss og håper å se deg der!
Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Vi gleder oss til en søndag fylt med livsglede – idrettsglede - trosglede!

Mvh Uranienborg menighet
v/ Sigrun (ungdomsprest) tlf: 99106126
      Elise (trosopplærer) tlf: 95192281
      Mathilde (leder i UrraUng) tlf: 45441840

Vil du vite mer om hva KRIK er? Finn ut av det her: www.krik.no

Ps. Vi sender brev til alle døpte og tilhørende i soknet vårt. Har du fått brev uten å være medlem i Den norske kirke, kan du kontakte kirketorget på 23 62 90 09 eller via mail kirketorget.oslo@kirken.no for å rette opp feilen.

Kontaktinformasjon for Uranienborg menighet

Uranienborg kirke ligger på Uranienborghøyden rett bak Slottet. Ta 19-trikken fra Majorstua eller Nationaltheateret t-banestasjoner og gå av på Briskeby. Kirken ligger rett ved skolen.

Kontoradresse:
Daas gt 19, 0259 Oslo

E-post: post.uranienborg.oslo@kirken.no.
Telefon: 23 62 90 80. 
Telefon- og besøkstid: Tirs-Tors 10-14