Lørdag 28. oktober: Krølletreff for 2-åringer

Lørdag 28. oktober kl. 14 inviterer vi alle døpte eller tilhørende to-åringer til et krølletreff i Uranienborg kirke. De vil få utdelt historien om den bortkommende sauen og hvert sitt lille lam. Hele arrangementet er gratis.

Har du sett det lille lammet mitt?

Hei alle to-åringer. Jeg har mistet det lille lammet mitt. Kan du hjelpe meg med å finne det igjen? Vi inviterer til et krølletreff i Uranienborg menighetshus (lillesal) lørdag 28. oktober klokken 14:00 - 15:00. Da kan vi alle sammen lete etter sauen, og kanskje vi finner hver vår sau. Når vi har funnet sauen så skal vi feire det litt, med sang og godt humør. Vi starter med å servere grøt. Du kan ta med deg mamma og pappa hvis du vil. Og kanskje en av fadderne dine, eller noen andre du vil ha med deg. Jeg håper vi sees og at alle de små sauene kan komme trygt hjem til hver sin gjeter!

Hilsen Uranienborgs egen gjeter

Kjære foreldre:

Dette er et tilbud vi gir som en del av menighetens trosopplæringsarbeid. Vi inviterer alle døpte eller tilhørende toåringer til dette arrangementet. De vil få utdelt historien om den bortkommende sauen og hvert sitt lille lam.

Hele arrangementet er gratis. I forkant av arrangementet har menigheten lørdagsgrøt på menighetshuset. Her er dere hjertelig velkommen til å delta. Det er 12:00—14:00.
Hvis du/dere ønsker å melde på deres toåring til dette arrangementet, send en mail til ma848@kirken.no med barnets navn og foresattes navn og kontakt-informasjon, eller bruk skjemaet nedenfor. I tillegg ber vi om beskjed hvis ditt barn trenger spesiell tilrettelegging under opplegget eller til maten.

Har du spørsmål er det bare å kontakte oss på mailadressen over eller på et535@kirken.no.

Mvh oss i uranienborg menighet v/ Elise Birgitte H. Thomassen (Trosopplærer) og Mari Almås (Leder barn)

Meld deg på her


Trenger din barn tilrettelegging? Skriv her. Vi ber om all informasjon som kan være relevant, f.eks. matallergi eller fysiske/psykiske vansker. Vi vil at alt skal bli så bra som mulig for ditt barn.

Kontaktinformasjon for Uranienborg menighet

Uranienborg kirke ligger på Uranienborghøyden rett bak Slottet. Ta 19-trikken fra Majorstua eller Nationaltheateret t-banestasjoner og gå av på Briskeby. Kirken ligger rett ved skolen.

Kontoradresse:
Daas gt 19, 0259 Oslo

E-post: post.uranienborg.oslo@kirken.no.
Telefon: 23 62 90 80. 
Telefon- og besøkstid: Tirs-Tors 10-14