Pilegrimstur til Palestina og Israel høsten 2018

For åttende år på rad arrangerer Uranienborg menighet (i samarbeid med GodGave.no) pilegrimstur til Israel og Palestina høsten 2018. Vi besøker noen av de viktigste stedene i bibelfortellingen, og vi ser nærmere på dagens konfliktfylte situasjon.

GodGave logo

Velkomen til ny tur til Palestina og Israel lørdag den 29. september til 7. oktober 2018!

Som tidligere vil dette bli en pilegrimsreise hvor vi fokuserer på bibelhistorien og dagens vanskelige situasjonen. Vi vil komme tett inn på livet både i Israel og Palestina. Vi vil møte jøder, kristne og muslimer, og høre deres narrativer.

Nøyaktig hvor mye turen vil koste, er avhengig av hvor mange som reiser, men det betales inn 10.000 kr. før avreise. Dette dekker fly, hotell og buss. Guider, mat og drikke, og eget forbruk kommer i tillegg.

De første 30 påmeldte får plass. Påmelding skjer ved å betale inn 5000 kr. Denne innbetalingen refunderes ikke om man trekker seg fra turen.

Mer informasjon og detaljert program kommer senere, men ta gjerne kontakt med eirikmills@gmail.com om du har spørsmål.

Kontaktinformasjon for Uranienborg menighet

Uranienborg kirke ligger på Uranienborghøyden rett bak Slottet. Ta 19-trikken fra Majorstua eller Nationaltheateret t-banestasjoner og gå av på Briskeby. Kirken ligger rett ved skolen.

Kontoradresse:
Daas gt 19, 0259 Oslo

E-post: post.uranienborg.oslo@kirken.no.
Telefon: 23 62 90 80. 
Telefon- og besøkstid: Tirs-Tors 10-14