Uranienborg kirke & kultur — Høsten 2017

Vi er stolte av å kunne presentere et variert og spennende høstprogram i Uranienborg kirke & kultur.

Programmet starter i Uranienborg kirke kl. 10:00. Deretter drar vi på «ekskursjon» i byen til et sted som er relevant i forhold til dagens foredrag.

«Frognerveien med tilhørende herligheter»
Foredrag om Frognerveien ved kunsthistoriker Linken Apall-Olsen med påfølgende vandring i et mangfoldig vestkantmiljø. Pris: 100,-.
«Å lete fram sin jødiske famor»
Filmregissør og forfatter Nina Grünfeld forteller om arbeidet med sin neste bok som omhandler hennes slovakiske, jødiske farmor og hennes skjebne under andre verdenskrig. Deretter går turen til Holocaustmuseet på Bygdøy. Pris: 100,-.
«Hare Krishna – liv og lære»
Mark Breitenstein gir en kort innføring i Hare Krishna – liv og lære. Deretter går turen til Hare Krishna tempelet i Oslo. Det vil bli servert vegetarmat ved tempelet. Pris: 100,-.

Det er ingen forhåndspåmelding til torsdagsarrangementene. Programmet avsluttes senest kl. 14:00. Etter programmet kan de som har lyst og anledning være med på felles lunsj. Lunsj er ikke inkludert i prisen. Send epost til eirikmills@gmail.com

Velkommen!

Kontaktinformasjon for Uranienborg menighet

Uranienborg kirke ligger på Uranienborghøyden rett bak Slottet. Ta 19-trikken fra Majorstua eller Nationaltheateret t-banestasjoner og gå av på Briskeby. Kirken ligger rett ved skolen.

Kontoradresse:
Daas gt 19, 0259 Oslo

E-post: post.uranienborg.oslo@kirken.no.
Telefon: 23 62 90 80. 
Telefon- og besøkstid: Tirs-Tors 10-14