UrraBarn

UrraBarn ønsker at Uranienborg kirke og menighet skal være et sted der alle barn føler seg inkludert og trygge. Gjennom kreativ formidling og spennende trosopplæring ønsker vi å legge til rette for tro, undring og fellesskap. Grunnet coronasituasjonen vil aktivitetene i menigheten bli påvirket av de restriksjonene som til enhver tid gjelder for Oslo. Følg med på «Hva skjer» for å holde deg oppdatert på de ulike aktivitetene.

UrraBarn er familietilbudet vårt. Det er for alle familier som bor i nærmiljøet. Det serveres middag onsdager fra kl. 16.30-17.15. Etter middagen er det ulike aktiviteter for barna. Dette er åpent tilbud og krever ingen påmelding. (Middagen koster 30 kr pr pers og 50 kr pr familie).

Småbarnssang og aktivitet: Rett etter familiemiddag er det småbarnssang og aktivitet på menighetshuset, kl.17.15-17.45. Vi synger barnesanger, leker og har aktiviteter. Passer for aldersgruppen 0-5 år. Første onsdag hver måned deltar alle på barnemessen i kirken.

Søndagsskolen er hver søndag under gudstjenesten i Uranienborg kirke. 
Vi synger sammen, hører bibelfortelling og gjør ulike aktiviteter. 

Barnemesser i kirken er vanligvis hver første onsdag i måneden. Disse onsdagene er det ikke UrraBarn på Menighetshuset. Da møtes alle i kirken hvor det serveres enkel pølsemiddag fra kl. 16.30. Ca kl. 17.15 feirer vi gudstjeneste sammen. Denne gudstjenesten er spesielt tilrettelagt for barna og rommer sang, dans, bibelfortelling og nattverd. 

Uranienborg kirkes korskole er et nytt aspirant- og barnekor som starter høsten 2020. Aspirantkoret er for 1. og 2. klasse med øvelse onsdager kl.17.00-17.45, og barnekoret er for 3.-5. klasse med øvelse onsdager kl.18.00-19.00. Her kan barn få muligheten til å skape og nyte musikk i godt fellesskap. Vi skal delta på gudstjenester og konserter både i Uranienborg og andre steder, alene og sammen med andre kor.

Speideren er for barn fra 8 år som liker friluftsliv, turer og fellesskap. Speiderne møtes torsdager fra 17.30-19.00 i Menighetshuset. Kontakt Victoria Marie Lund om du har spørsmål (tlf 91571606).

Babysang er sang, lek og sosialt fellesskap for de aller minste med foreldre, hver torsdag i menighetshusets lillesal – kl.11.00 (for barn over 7 mnd) og 12.30 (for barn under 7 mnd). Av smittvernhensyn vil det bli registrering av deltakere ved ankomst. Ta med eget teppe. Det serveres lunsj for de som vil kl.11.30-12.30 (30kr).

Kontaktinformasjon for Uranienborg menighet

Uranienborg kirke ligger på Uranienborghøyden rett bak Slottet. Ta 19-trikken fra Majorstua eller Nationaltheateret t-banestasjoner og gå av på Briskeby. Kirken ligger rett ved skolen.

 

Gavebidrag til menighetens arbeid:
Orgnr. 971.514.361
Kontonummer: 1600.21.66066
Vipps valgfritt beløp, merk med gave til: #10202


Kontoradresse:
Daas gt 19, 0259 Oslo

E-post: post.uranienborg.oslo@kirken.no.
Telefon: 23 62 90 80. 
Telefon- og besøkstid: Tirs-Tors 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"