Påmelding til konfirmasjon

Her kan du melde deg på til konfirmasjonsundervisning i Tuft.

Praktiske tips i forbindelse med påmelding:

For å melde deg på konfirmasjonsundervisning via vår nettløsning trenger du en mobil da du vil få en bekreftelseskode for innlogging på SMS. I tillegg trenger vi følgende informasjon om konfirmant/foreldre/foresatte:

  • Personnummer, adresse, mobil og epost
  • Er du døpt så har vi både dato og dåpssted så se bort fra dette, er du ikke døpt skriv "ikke døpt" i feltet dåpssted.
  • Et bilde konfirmanten (jpg eller png fil) - brukes kun til vårt interne arkiv.
  • Allergier og spesielle behov (f.eks. sykdommer, lese- eller skrivevansker, konsentrasjons-problemer, allergier, forhold i hjemmet eller liknende. Dette kan være viktig for oss å vite, slik at vi kan legge opp til et best mulig undervisningsopplegg for deg. Ønsker du det kan vi ta en prat før undervisningen starter om hva som vil være best for deg.
  • Vi ber deg også bekrefte om vi kan kunngjøre navnet ditt i lokalavisen og på nettsidene våre i forkant av konfirmasjonen og på fellesbildet av konfirmantene i Laagendalsposten i etterkant.

PS: Et tips kan være å bruke en annen browser enn Internet Explorer (Chrome, Firefox, Safari etc. fungerer best). Trenger du hjelp - ta kontakt.

NB: Når du melder deg på som konfirmant bekrefter du/dine foresatte at dere har lest og forstått rammene for konfirmasjonstiden, og ønsker å følge undervisningen med de bestemmelser som gjelder.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"