Temakveld i sommerland 2021

Onsdag 21. juli kl. 19.30 - 21.00 kan vi møte tidligere biskop i Tunsberg, Laila Riksaasen Dahl i Berg arbeidskirke. Arrangementet er et samarbeid mellom Kyststikapellet/Nevlunghavn bedehus og kulturutvalget i Berg menighet. Tema for kvelden er «Forsonet med livet». Biskop Laila reflekterer over hvordan vi opplever at livet vårt har blitt så langt. Hva tenker vi om det livet vi har levd, og hvordan skal vi tenke om livet vårt fremover? Er vi forsonet med det levde livet, og er vi forsonet med oss selv og med Gud? De to siste ting henger sammen.

Laila Riksaasen Dahl var biskop i Tunsberg i 11 år, fra 2003 til 2014. Hun har både lærerutdannelse og teologisk utdannelse. Hun har jobbet i skoleverket, vært kateket, undervist på Menighetsfakultetet og hatt prestestillinger før hun ble biskop. Temakvelden arrangeres i Berg arbeidskirke, og i sin tid som biskop var det hun som sto for grunnsteinsnedleggelse og vigsling av denne kirken. 

Janne Weel Johansen deltar med sang denne kvelden. Mange kjenner henne fra tv-programmet «Der ingen skulle tro at nokon kunne bu». Janne bor på Stokkøya og driver fergetrafikk fra Helgeroa.


Vi serverer kaffe og is utenfor kirken før samlingen starter, så kom i god tid!

Inngangspenger NOK 100,- per person (inklusive kaffe og is). VIPPS eller kontanter.

Vi kan være maks 100 personer til stede i arbeidskirken. Dette grunnet at personer som ikke bor sammen skal holde minst 1 meter avstand målt fra skulder til skulder i alle retninger uavhengig av koronasertifikat eller vaksinasjon.

For å kunne bistå kommunen ved en eventuell senere smitteoppsporing vil vi føre en oversikt med navn og telefonnummer til deltakerne. Listen oppbevares på en forsvarlig måte og slettes etter 14 dager.

Vi ønsker hjertelig velkommen!

Neste (og siste) temakveld er:

28. juli: «Evangelisk møte». Tidligere prest i Brunlanes Arne Eriksen og tidligere generalsekretær Geir Gundersen

 

Kontaktinformasjon for Larvik kirkelige fellesråd

Postadresse:
Postboks 258, 3251 Larvik

Besøksadresse:
Romberggata 4, 3256 Larvik

Åpningstider for kontoret:
Mandag - fredag 10.00. - 14.00.

E-post:  kirkevergen@larvik.kirken.no

Telefon: 33 17 30 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"