Trenger du noen å snakke med?

Det har kanskje vært en merkelig, urolig, usikker, skremmende og ensom tid de siste ukene. Mye har vært stengt og man har hatt begrenset med besøk både av familie og venner. Selv om noe nå begynner å åpne så er det fortsatt noen begrensninger.

Diakon og prestene er tilgjengelig for samtaler. Ingenting er fort stort eller for lite til å ta med inn i samtalen. Man kan prates over telefon eller gå tur men samtidig holde god nok avstand slik at det er trygt for begge parter. Å møtes for en tur forutsettes at man er frisk og ikke har noen symptomer.

Du er varmt velkommen til å ta kontakt!

 

Det er også mulighet for samtaler via Kirkens SOS og Nettkirken:

Kirkens SOS
Kirkens SOS er en døgnåpen krisetjeneste. Kirkens SOS tilbyr tid og oppmerksomhet til alle som trenger et medmenneske å snakke med. Kirkens SOS er der alltid – enten via krisetelefonen 22400040, via nettjenesten SOS-meldinger eller via SOS-chat.

Nettkirken

Nettkirken er tilgjengelig hele døgnet med mulighet for å tenne et lys eller samtale med en av nettprestene. Samtalene skjer både ved å legge inn en henvendelse som besvares pr. e-post, eller på chat til annonserte tider.

Du kan skrive om personlige ting, tanker om tvil og tro eller bare et behov for å bli sett av et annet menneske. Du kan også lese «dagens betraktning» eller sikte deg inn mot helgen gjennom «søndagstanker». Du finner bønner å be eller kan be om forbønn. Og legg gjerne inn en hilsen til gjesteboka til gjensidig glede og inspirasjon

Kontaktinformasjon for Frogner menighet

Kontoradresse:

Frogner menighetshus
Klokkersvingen 1,
3403 Lier

Telefon: 409 24 950  (ikke sms)

E-post: lier@kirken.no

Bankgiro: 1503 97 47275

Org.nr. 976 990 269

VIPPS: 87276

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"