Trenger du noen å snakke med?

Samtale med prest eller diakon

 Du er velkommen til å ta kontakt med prestene eller diakonen. De er trent i å lytte til og samtale med mennesker.  Du kan komme med alt som hører livet til. Enten det handler om sorg og glede, vanskelige relasjoner, ensomhet og kjærlighet, dele tro og tvil. Det er du som kommer som bestemmer hva det skal snakkes om. Ingenting er for stort eller for lite til å ta med inn i samtalen. Har du behov for å skrifte (bekjenne konkrete synder) for en av våre prester eller diakonen, så tar vi også imot skriftemål.

Både diakon og prestene har taushetsplikt. De vil høre på det som rører seg i livet ditt. En krise er ingen forutsetning for å ta kontakt. Kanskje det er lurt med en samtale før krisa rammer, - skikkelig?

Ta kontakt på telefon eller epost, eller kom innom kontoret, så kan vi avtale tid. Vi tar samtaler både på kontoret og i hjemmene.

Kirkens SOS
Kirkens SOS er en døgnåpen krisetjeneste. Kirkens SOS tilbyr tid og oppmerksomhet til alle som trenger et medmenneske å snakke med. Kirkens SOS er der alltid – enten via krisetelefonen 22400040, via nettjenesten SOS-meldinger eller via SOS-chat.

Nettkirken

Nettkirken er tilgjengelig hele døgnet med mulighet for å tenne et lys eller samtale med en av nettprestene. Samtalene skjer både ved å legge inn en henvendelse som besvares pr. e-post, eller på chat til annonserte tider.

Du kan skrive om personlige ting, tanker om tvil og tro eller bare et behov for å bli sett av et annet menneske. Du kan også lese «dagens betraktning» eller sikte deg inn mot helgen gjennom «søndagstanker». Du finner bønner å be eller kan be om forbønn. Og legg gjerne inn en hilsen til gjesteboka til gjensidig glede og inspirasjon.

Sorggrupper

Det er tilbud om sorggrupper. Følg lenken nedenfor for å lese mer om dette. 

Kontaktinformasjon for Tranby og Lierskogen menighet

Kontoradresse:

Kirkesvingen 7

3408 Tranby

Telefon: 32 24 21 20 / 409 24 950  (ikke sms)

E-post:  lier@kirken.no

Bankgiro:  1503 97 47232

Org.nr . 976 990 277 

Vipps:  87278

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"