uTroLi

uTroLi er ungdomslederne i trosopplæringen på Lillehammer, og består av en gjeng ganske forskjellig ungdom og unge voksne.

I løpet av året har vi lederkurs, sosiale sammenkomster, lederhelg og mulighet til å være med på ledere på trosopplæringstiltak og samlinger for konfirmantene. Høydepunktet for de fleste er å få være med som ledere på konfirmantleir på Knattholmen leirsted i juli/august.

uTroLi er også en enhet i KFUK-KFUM som har som motto: Ungt ansvar, voksen tilstedeværelse. Derfor har vi også et eget styre som bestemmer mye av innholdet.

NÅR MØTES VI?

uTroLi møtes hovedsakelig på onsdager fra 18:00-21:00 i Nordre Ål kirke. Vi spiser middag sammen, har ledertrening eller annet sosialt opplegg og en avslutning i kirkerommet

Vi har en egen samling spesielt for nye ledere, onsdag 23.Sept. Mer informasjon, datoer og påmelding finnes på hjemmesiden til uTroLi

 

 

Kontaktinformasjon for Lillehammer kirkelige fellesråd

Lillehammer kirkelige fellesråd.

Kontoradresse:

Fåberggata 128,

2615 Lillehammer

E-post: post.lillehammer@kirken.no

Telefon: 61270888

Telefon- og besøkstid: 09-15 (hverdager)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"