Gravstell

Har man ansvar for et gravsted, vil en gjerne at det skal se pent og velstelt ut til enhver tid. Det kan være en krevende oppgave. Det er ikke nødvendigvis lenger slik at den døde etterlater seg familie på stedet hvor gravstedet ligger. Våre kirkegårdsarbeidere tilbyr hjelp med stell av graver. Dem kan du trygt overlate hele eller deler av arbeidet til.

Har man ansvar for et gravsted, vil en gjerne at det skal se pent og vels- telt ut til enhver tid. Det kan være en krevende oppgave. Det er ikke nødvendigvis lenger slik at den døde etterlater seg familie på det stedet hvor gravstedet ligger. Lange avstander kan være én årsak som gjør det regelmessige stellet av graven vanskelig. Svikter helsen, kan det fort bli slik at en rett og slett ikke makter det regelmessige stellet. Grunnene til at oppgaven oppleves krevende, er mange og ulike. Da er det godt muligheten finnes for å sette bort arbeidet til noen som kan faget, og vite at grav- stedet holdes velstelt året igjennom.

I Mandal kommune er det tre kirkegårder. Mandal kirkegård, Holum kirkegård og Harkmark kirkegård. Tilbudet om gravstell er det samme uansett kirkegård. Dersom du ønsker mer informasjon om stell av graver, ta kontakt med oss.

Kontaktinformasjon for Lindesnes kirkelige fellesråd

Lindesnes kirkelige fellesråd er samlokalisert med Mandal menighet ved Kirkesenteret i Mandal.

Lindesnes kirkelige fellesråd
Postboks 210
4503 Mandal

Besøksadresse:
Store Elvegate 33 
Inngang fra Gågata i Mandal

E-post: post.mandal@kirken.no
Telefon: 38 27 28 70

Telefon- og besøkstid:
Man-Fred kl 10:00 - 14:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"