Revidert budsjett for 2019

Nordkapp kommunestyre ga i mars menigheten en tilleggsbevilgning på 300 000 kroner. Menighetsrådet har nå bestemt hvordan disse pengene skal brukes.

Kommunestyrets bevilgning var halvparten av det menighetsrådet hadde bedt om, men er selvsagt et positivt steg i riktig retning.

Menighetsrådet behandlet revidert budsjett torsdag 28. mars og vedtok et budsjett med hvor det meste av de 300 000 som ble bevilget, legges inn på budsjettet for kirker slik at Honningsvåg kirke kan holdes åpen og vi kan beholde stillingen som kirketjener. I budsjettet åpnes det også for at både Skarsvåg og Repvåg kirker kan brukes til begravelser, men at det fortsatt ikke planlegges gudstjenester i disse kirkene. Det pågår nå en utredning om framtiden til kirkene i Repvåg og Skarsvåg, og menighetsrådet skal behandle dette innen juni måned.

I tillegg til dette styrkes gravferdbudsjettet med midler slik at det kan ansettes en kirkegårdarbeider i sommermånedene, når arbeidspresset er som størst. Det settes også av litt penger til helt nødvendig kursing av ansatte. Menigheten har lenge ment at det må ansettes en kirkegårdsarbeider på gravlundene for å ha en god, trygg og rasjonell drift, dette vil det ikke være midler til i 2019.

Utover dette er det kun mindre endringer. Blant annet legges det inn noen midler til reiseutgifter og kursing for administrasjonen, og det settes av en post til menighetsrådets disposisjon til uforutsette utgifter.

 

Kontaktinformasjon for Nordkapp menighet

Post- og besøksadresse:
Menesgata 1
9750 Honningsvåg

Åpningstider kirkekontoret:
Mandag 09.00 -14.00
Tirsdag 09.00 -14.00
Torsdag 09.00-14-00

Telefon: 77 30 07 33
E-postadresse: post@kirken.nordkapp.noBeklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"